Τα όνειρα είναι η κινητήριος δύναμη. Να ονειρεύεσαι ότι κι αν σου συμβαίνει.. Βάλε στόχους, δούλευε για τα όνειρα σου.

Τα όνειρα είναι η κινητήριος δύναμη. Ότι κι αν σου συμβαίνει πρέπει να βρίσκεις την δύναμη και να προχωράς παρακάτω.

Αν έχεις βάλεις στόχους που θέλεις να καταφέρεις, σχεδόν σίγουρο είναι ότι θα συναντήσεις εμπόδια. Ακόμα και άνθρωποι ίσως βρεθούν δίπλα σου που θα σε αποπροσανατολίσουν από τα όνειρα σου.

Ή που θα σε αποτρέψουν από αυτά. Οι λεγόμενοι τοξικοί άνθρωποι που θα βρουν χίλια εμπόδια για να μην καταφέρεις αυτό που ονειρεύεσαι. Αυτοί που θα σου κόψουν τα φτερά, θα σε κάνουν να νιώσεις απογοήτευση. Αγνόησε τους και συνέχισε για το όνειρο σου. Αν οι άνθρωποι σταματούσαν να ονειρεύονται γιατί κάποιοι άλλοι τους αποθαρρύνουν θα ήμασταν πολλά χρόνια πίσω.

Τα όνειρα σου πρέπει να είναι η δύναμη σου, ονειρέψου τα, νιώσε το συναίσθημα της επίτευξης του στόχου, αυτό θα σου δώσει το θάρρος να προχωρήσεις και να μην το βάζεις κάτω.

Δείτε επίσης: Μυστικά των επιτυχημένων ανθρώπων. Γιατί κάποιοι είναι επιτυχημένοι σε ότι κάνουν?

DREAM

Εσύ όμως μην σταματάς να ονειρεύεσαι και να δουλεύεις για τα όνειρα σου ποτέ.

Θέσε στόχους. Και κάνε ένα βήμα τη φορά. Προσπάθησε για τα όνειρα σου, να είσαι δυνατός, και θα τα καταφέρεις. Πάλεψε, όσα εμπόδια κι αν εμφανιστούν στο δρόμο σου, αξίζει τον κόπο. Στο τέλος θα ανακαλύψεις ότι άξιζε τον κόπο.

GIRL

Αν βρεις και συνοδοιπόρο στο όνειρο σου ακόμα καλύτερα. Έναν άνθρωπο που θα μοιραστείς το όνειρο σου, που θα χαρεί με την χαρά σου, και θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις τον στόχο σου.

Μην σταματάς να ονειρεύεσαι ποτέ, ότι κι αν σου συμβαίνει. Τα όνειρα δίνουν νόημα στην ζωή. Τα όνειρα είναι υγεία, είναι ζωή.

Μαίρη Θεοδωρίδου

Δείτε επίσης: Γεμιστά κυδώνια: Γευστικότατη, πρωτότυπη συνταγή, για να εντυπωσιάσετε μικρούς και μεγάλους

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα