Η αγάπη που έδωσες στους άλλους, σύντομα θα σου επιστραφεί

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι όλη η αγάπη που έχεις δώσει, όλα αυτά τα αναπάντητα μηνύματα που έστειλες, θα σου επιστραφούν κάποια στιγμή, κι ας σου φαίνεται αδύνατο αυτή την στιγμή.

Όλα επιστρέφουν σε όλους, αυτό είναι νόμος της φύσης. Ακόμα κι αν σου φαίνεται απίστευτο αυτή την στιγμή, πίστεψτε με, συμβαίνει! Το σύμπαν συνωμοτεί για να λάβεις όσα έχεις δώσει και δεν είχες ανταπόκριση, όσα με περίσσια δοτικότητα και αγάπη πρόσφερες και δεν έλαβες.

Αυτές οι νύχτες που δεν μπόρεσες να κοιμηθείς γιατί περίμενες ένα μήνυμα, μια απάντηση, ένα τηλεφώνημα που δεν έλαβες. Κάποτε θα σου επιστραφούν, θα γίνουν συζητήσεις αγάπης με τον άνθρωπο που αξίζει να είναι μαζί σου.
Θα κοιμάσαι και θα ξυπνάς με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο, γιατί θα έχεις δίπλα σου τον άνθρωπο που αξίζεις. Όλοι παίρνουμε κάποτε αυτό που μας αξίζει.

Δείτε επίσης: Διώξε το άγχος σου σε δευτερόλεπτα με 3 απλές τεχνικές

LOVE

Τα χρόνια που ένιωθες πως δεν σε αγαπούν, δεν σε θέλουν, τα χρόνια της μοναξιάς θα τελειώσουν, και θα αντικατασταθούν από πολλά χρόνια αγάπης με κάποιον που έχει αναγνωρίσει την αξία της ψυχής σου. Αν έχεις τα μάτια σου ανοιχτά στο σύμπαν και στα σημάδια που σου δίνει κατά καιρούς, τότε θα αναγνωρίσεις τον άνθρωπο που σου έστειλε, ειδικά για εσένα.

Τα δάκρυα που έριξες για ανθρώπους που δεν άξιζαν καν την προσοχή σου θα αντικατασταθούν από δάκρυα χαράς για τον την αγάπη και την ευτυχία που βρήκες στο άτομο που αξίζει να είναι μαζί σου. Ηρεμία, γαλήνη, αγάπη, αποδοχή. Ότι ο καθένας μας αξίζει να έχει στη ζωή του.

Θα έρθει η αγάπη που αξίζεις στη ζωή σου να έχεις, αρκεί να την περιμένεις με ανοιχτή καρδιά, ανοιχτή αγκαλιά. Και να το θέλεις πραγματικά… Όλη την αγάπη που έδωσες, το σύμπαν θα στην επιστρέψει, στο πολλαπλάσιο. Γιατί η αγάπη πολλαπλασιάζεται, και όπου βρεθεί, ανθίζει!

Μαίρη Θεοδωρίδου

Δείτε επίσης: Το εξασθενημένο ανοσοποιητικό προκαλεί ασθένειες και όχι τα μικρόβια

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα