Συγχώρεσε το παρελθόν σου για να φτιάξεις το μέλλον σου

Άνθρωποι που ξέρουν να συγχωρούν. Αυτοί οι χαρισματικοί άνθρωποι που θα αφήσουν ότι τους κρατάει πίσω και θα προχωρήσουν κοιτώντας μπροστά. Αυτοί οι ιδιαίτεροι άνθρωποι που έμαθαν να συγχωρούν και το κάνουν για να είναι πάνω από όλα οι ίδιοι καλά.

Μήπως είσαι ένας από αυτούς? Πολλές φορές κατά την διάρκεια της ζωής σου, χρειάστηκε, ή καλύτερα σου ζητήθηκε να συγχωρέσεις κάποια πράξη, ή κάποιον που σε πόνεσε. Σίγουρα η συγχώρεση δεν είναι ποτέ έυκολη υπόθεση.

YOUNG LADY YELLOW JACKET

Η συγχώρεση δεν απαιτεί οπωσδήποτε προσωπική ταπείνωση. Η συγχώρεση απαιτεί αυτοπεποίθηση, πληρότητα, και δύναμη. Δεν είναι εύκολο να συγχωρεί κανείς, και για να το κάνει έχει την δύναμη να προχωράει μπροστά και να αφήνει πίσω του ότι τον έβλαψε ή τον στεναχώρησε.

Ο πόνος της μη συγχώρεσης είναι αυτός που σου τρώει τα σωθικά. Είναι αυτό το κάτι που μένει μέσα σου και κάθε μέρα σε πληγώνει, σε κατατρώει.

Η συγχώρεση θεραπεύει την καρδιά, σε απελευθερώνει.

HAPPY PEOPLE

Δείτε επίσης: Όλα όσα κάνουν οι επιτυχημένες γυναίκες καθημερινά

Οι ρυθμοί της ζωής μας είναι πολύ γρήγοροι, και κανένας μας δεν γνωρίζει τι μπορεί να του συμβεί αύριο. Ζήσε τις μέρες σου όμορφα, χωρίς να σε βαραίνουν στιγμές και καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα μέσα σου δεν έχεις αποδεχτεί και δεν έχεις συγχωρέσει.

Η συγχώρεση δεν μπορεί να σου αλλάξει το παρελθόν, αλλά μπορεί σίγουρα να σου αλλάξει το μέλλον. Συγχώρεσε και προχώρησε την ζωή σου απαλλαγμένος από αυτό το βάρος.

WOMAN YELLOW FLOWERS

Μάθε να συγχωρείς. Συγχώρεσε ότι σου συνέβη στο παρελθόν, μόνο έτσι, ξεκάθαρα, θα φτιάξεις το μέλλον σου.

Η ζωή είναι μια και μοναδική, απόλαυσε την, ελευθέρωσε τον εαυτό σου από ότι σε βασανίζει, συγχώρεσε, και θα λυτρωθείς.

Κάνε το για σένα, για την ψυχή σου.

 

Μαίρη Θεοδωρίδου

Δείτε επίσης: Αμύγδαλα για χοληστερίνη, οστεοπόρωση, κρυολόγημα, αντιγήρανση

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα