Να είσαι ένας γεμάτος άνθρωπος

Ο άνθρωπος που είναι γεμάτος δεν προσπερνά ούτε το ούτε το πιο μικρό ίχνος απόλαυσης. Εκπαιδεύει τον εαυτό του να είναι ένας χαρούμενος άνθρωπος, και απολαμβάνει τη ζωή στο έπακρο.

Να είσαι ένας γεμάτος άνθρωπος!

Καθημερινά να νιώθεις τη Χάρη που περιβάλλει τη ζωή σου. Να έχεις την εξυπνάδα να αποκρυπτογραφείς όλα όσα σου στέλει η ζωή. Ακόμα και τα άσχημα. Νιώσε την Χάρη που σε περιβάλλει, την ευγνωμοσύνη, έτσι ώστε όταν σε βρουν τα δύσκολα να έχεις κάπου να ακουμπήσεις.

Δείτε επίσης: Χρειάζεται ο πολύς ελεύθερος χρόνος ή όχι? Πόσο θέλουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι

Γέμισε τις εσωτερικές σου “αποθήκες” όχι με κάτι υλικό, αλλά με αυτά που με κόπο, πειθαρχία και επιμονή θα καλλιεργήσεις μέσα σου. Γιατί αυτή είναι η πιο σκληρή δουλειά, να καλλιεργήσεις το μέσα σου.

Έτσι μόνο θα μπορέσεις να νιώσεις την ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που έχεις, για αυτά που γεμίζουν τη ζωή σου. Να μην προσπερνάς ούτε το μικρότερο ίχνος απόλαυσης, να ρουφάς τη ζωή στο έπακρο. Γέμισε την ψυχή σου με χαρά απόλαυσε τις μικρές στιγμές,  τον ήλιο, τη φύση, την αγάπη.

WOMAN WITH HAT AND SUNGLASSES

Να είσαι ένας γεμάτος άνθρωπος, γιατί έτσι θα μπορείς να δώσεις και στους άλλους. Αυτός που δεν έχει τι να δώσει? Να έχεις το μυαλό και τα χέρια σου ανοιχτά για να λάβεις τη γνώση που θα κάνει την ψυχή σου ηρεμότερη, την ζωή σου καλύτερη.

Έτσι θα μπορέσεις να γίνεις ευτυχισμένος εσύ, και να προσφέρεις ευτυχία και στους δικούς σου ανθρώπους. Ένας γεμάτος άνθρωπος δεν ζηλεύει, δεν φθονεί, δεν κακολογεί, δεν “αρπάζει” αυτά που ανήκουν σε κάποιον άλλον.

Δείτε επίσης: Λαχανικά που είναι πλούσια σε πρωτεϊνες

Η αγάπη, είναι ότι πιο φωτεινό και ζεστό μπορεί να νιώσει η ψυχή ενός ανθρώπου. Να φέρεσαι με τον καλύτερο τρόπο σε αυτούς που αγαπάς, να έχεις ανοιχτή καρδιά και να συγχωρείς τους ανθρώπους. Έτσι μόνο θα νιώσεις την ευτυχία, έτσι θα είσαι ένας γεμάτος άνθρωπος.

Μη σπαταλάς τον πολύτιμο χρόνο σου σε μίση, πάθη, ίντριγκες, κακές συναναστροφές. Διάλεξε τα καλύτερα για σένα, διώξε ότι τοξικό σε ενοχλεί, και γίνε ένας γεμάτος άνθρωπος.

Ένας γεμάτος άνθρωπος γίνεται ένας υπέροχος φίλος, σύντροφος, γονιός. Ένας γεμάτος άνθρωπος είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος!

 

Χριστίνα Αργυρού

Δείτε επίσης: Πήλιο, Ο προορισμός των 4 εποχών

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα