Όταν καταλάβεις την αξία σου, τότε όλα θα αλλάξουν.

Τα άτομα που περιστοιχίζουν την ζωή μας, την καθημερινότητα μας, είναι επιλογή μας. Μαζί τους μοιραζόμαστε τα όνειρα, και τις σκέψεις μας. Από όλους έχουμε κάτι να πάρουμε, ανεξάρτητα από το αν θα μείνουν στη ζωή μας για πολλά χρόνια, ή μόνο για μερικούς μήνες.

Συχνά, ανακαλύπτουμε ότι κάποια άτομα δεν είναι ακριβώς αυτό που νομίζαμε, με αποτέλεσμα η απογοήτευση κάθε φορά που το ανακαλύπτουμε αυτό, να είναι και μεγαλύτερη.

GIRL WHITE T SHIRT

Άνθρωποι που δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες μας, είτε γιατί εμείς είχαμε μεγάλες προσδοκίες, είτε γιατί αυτοί φάνηκαν λίγοι. Πολλές φορές συναντάμε και συναναστρεφόμαστε τοξικούς ανθρώπους. Αυτοί αποτελούν το χειρότερο είδος, καθώς μας ρουφούν όλη την ενέργεια.

Δείτε επίσης: Muffins χωρίς ζάχαρη, με φρούτα. Super συνταγή για απόλαυση χωρίς όρια

Είναι αυτοί που μας βγάζουν τον χειρότερο εαυτό μας, έναν αρνητισμό που δεν γνωρίζαμε καν ότι έχουμε. Κι όμως, ναι, είναι εκεί. Απλά αυτά τα τοξικά άτομα το έβγαλαν στην επιφάνεια. Είναι αυτοί που δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη, τις επιρρίπτουν όλες στους άλλους.

PINK UMBRELLAS

Μόνο αν τους απομακρύνεις θα αλλάξει η ζωή σου προς το καλύτερο. Μόνο αν καταλάβεις την πραγματική σου αξία, και δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Διώξε τα λάθος άτομα από την ζωή σου, και άρχισε να συναναστρέφεσαι με τα σωστά. Με αυτά που σε εμπιστεύονται, με αυτά που πιστεύουν σε σένα, με αυτά που σου φέρνουν χαμόγελο στα χείλη.

Αυτό όμως θα συμβεί αν ΕΣΥ πρώτα δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

HAPPY GIRL

Όταν καταλάβεις την αξία σου, και επιλέξεις να έχεις δίπλα σου τους καλύτερους, τους πιο θετικούς, αυτούς που θα σε πάνε ένα βήμα παραπέρα, τότε η ζωή σου θα αλλάξει με έναν μαγικό τρόπο.

Πίστεψε σε σένα, κατάλαβε την αξία σου και τότε όλα θα αλλάξουν…. Προς το καλύτερο φυσικά!

 

Νάντια Πολίτη

Δείτε επίσης: Αγάπη, αυτοπεποίθηση, καλή υγεία, είναι μερικά από τα οφέλη που σου προσφέρουν τα κατοικίδια

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα