Πως να εφαρμόσεις το νόμο της έλξης. Οι συνήθειες που θα αλλάξουν τη ζωή σου!

Αρκούν μόνο 10 λεπτά από τον χρόνο σου καθημερινά για να έλξεις στην ζωή σου αυτά που πραγματικά θέλεις να σου συμβούν!

Γκουρού που ειδικεύονται στον Νόμο της Έλξης μας λένε ότι αν καθημερινά λειτουργούμε βάσει του νόμου της Έλξης θα ελκύουμε πραγματικά όσα θέλουμε να μας συμβούν.

Αν θέλεις να νιώσεις ευτυχία, υγεία, πληρότητα και αφθονία στην ζωή σου δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις την μαγική συνταγή που θα σου φέρει ότι επιθυμείς. Αρκεί να το πιστέψεις και να το κάνεις πράξη καθημερινά, με όλη την ψυχή σου.

– Οραματίσου

Μόλις ξυπνήσεις το πρωί, οραματίσου την εξέλιξη της ημέρας σου θετικά. Δες τον εαυτό σου να πετυχαίνει όλα όσα έχεις σχεδιάσει για την σημερινή ημέρα.

– Εστίασε στον στόχο σου

Γράψε. Κράτα σημειώσεις. Γράψε έστω και έναν μόνο στόχο που έχεις βάλει για την ημέρα. Ακόμα και αν σου φαίνεται ασήμαντο, να το γράψεις. Και να το βλέπεις.

– Μίλα θετικά στον εαυτό σου.

Κοιτάξου στον καθρέφτη και μίλα: Είμαι η καλύτερη, και μπορώ να καταφέρω ότι επιθυμώ. Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα και σήμερα θα καταφέρω να κάνω… αυτό!

– Μίλα για τα σχέδια σου

Μίλα για τα σχέδια σου και άκου τι λες. Όσο είστε μαζεμένοι με την οικογένεια σου και τρώτε το πρωινό σας, μίλα για τα σχέδια σου. πχ. Σε ένα μήνα από σήμερα θα έχω βρει την δουλειά που μου αρέσει. Ή, τον επόμενο μήνα θα έχω τα χρήματα για να αλλάξω την διακόσμηση στην κρεβατοκάμαρα.

– Μέσα στην ημέρα να είσαι θετική.

Να έχεις θετική διάθεση, μίλησε θετικά με τους συναδέλφους σου. Μην γκρινιάζεις και μην μεμψιμοιρείς. Μην λες ότι είσαι κουρασμένη.

– Αγάπα τον εαυτό σου

Να τρως υγιεινές τροφές για να έχεις ενέργεια και καλή διάθεση. Μετά το φαγητό βρες 5 λεπτά που θα είσαι μόνη για να οραματιστείς και πάλι τους στόχους σου.

Δείτε επίσης: Τι είδους δεσμό έχετε? Ποιος ο τύπος της σχέσης σας, και τι γίνεται με την απιστία.

νομος ελξης

– Το βράδυ συζήτησε για την ημέρα που πέρασε

Στο δείπνο, συζήτησε με την οικογένεια σου με θετική διάθεση ότι έζησες την ημέρα που πέρασε. Ζήτησε το ίδιο και από την οικογένεια σου. Τα αρνητικά, κάνε τα θετικά, δες τα όλα με την θετική τους διάσταση.

– Εστίασε την σκέψη σου & διαλογίσου

Βρες ένα ήσυχο μέρος στο σπίτι, χαλάρωσε, και σκέψου. Διαλογίσου. Επικεντρώσου σε εσένα, στην αναπνοή σου. Γέμισε το είναι σου με γαλήνη, με ηρεμία. Εστίασε σε αυτό που θέλεις πολύ.

Αν θέλεις σύντροφο, εστίασε στο ότι βρίσκεις τον ιδανικό σύντροφο. Σκέψου ότι είσαι μαζί του, ότι βρήκες την αγάπη, και νιώθεις υπέροχα.

Αντίστοιχα, εστίασε σε ότι είναι αυτό που θέλεις πολύ. Αν για παράδειγμα θέλεις ένα καινούργιο σπίτι: Εστίασε σε αυτό. Ονειρέψου το, δες το! Πως είναι εξωτερικά, οι χώροι του, τα δωμάτια του. Δες πως ζεις εκεί με την οικογένεια σου και είστε ευτυχισμένοι. Εστίασε σε αυτό που πραγματικά θέλεις.

– Τελείωσε την ημέρα σου νιώθοντας ευγνωμοσύνη

Κράτησε σημειώσεις για ότι καλό σου συνέβη μέσα στην ημέρα. Ακόμα και για μια όμορφη κουβέντα που σου είπαν. Κατέγραψε τα θετικά. Γράψε τουλάχιστον 5 πράγματα και νιώσε ευγνωμοσύνη γι’ αυτά. Και αφέσου σε αυτό το συναίσθημα της ευγνωμοσύνης για ότι θετικό σου συνέβη, αλλά και για όλα τα θετικά πράγματα που εσύ θα έλξεις και θα σου συμβούν.

Σκέψου ότι αύριο ξεκινά μια καινούργια μέρα…. Και θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Γιατί εσύ θα την κάνεις καλύτερη!

Μαίρη Θεοδωρίδου

Δείτε επίσης: Όσπρια, ένας μεγάλος διατροφικός θησαυρός. Τα πλούσια οφέλη τους για την υγεία σου.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα