Όταν έχεις καλούς φίλους είσαι πιο ευτυχισμένος, γελάς, και ζεις περισσότερο

Ένας τρόπος για να είσαι πιο ευτυχισμένος και χαρούμενος είναι να έχεις καλούς φίλους.

Η φιλία είναι κάτι ιερό που αξίζει να κυνηγάμε για να βάλουμε στην ζωή μας. Ο φίλος σου είναι ο δικός σου άνθρωπος – πέρα από την οικογένεια σου – πολλές φορές ο φίλος είναι οικογένεια. Σε κάποιες περιπτώσεις ο φίλος είναι καλύτερος και από την οικογένεια, γιατί την οικογένεια δεν την επιλέγουμε, ενώ τους φίλους μας, ναι.

Έρευνες έχουν δείξει ότι αυτοί που έχουν φίλους ζουν πιο ευτυχισμένη ζωή, γελούν περισσότερο, και ζουν περισσότερο.

HAPPY FRIENDS

Γνώρισε ανθρώπους και κάνε παρέα μαζί τους. Χτίσε βαθιές φιλίες, φιλίες που θα δοκιμαστούν στον χρόνο. Μια πραγματική φιλία είναι αξία ανεκτίμητη. Με τον φίλο σου θα μοιραστείς στιγμές της ζωής σου, θα χτίσεις αναμνήσεις για να έχεις να θυμάσαι. Θα χτίσεις σχέσεις ζωής.

Με τον φίλο θα μοιραστείς αυτά που δεν μπορείς με την οικογένεια. Θα γελάσεις, θα κλάψεις, θα προβληματιστείς.

Διάλεξε προσεκτικά τους φίλους σου, και μην ανησυχείς, θα δοκιμαστούν στο χρόνο. Ο χρόνος θα φροντίσει και γι΄αυτό όπως και για τόσα άλλα.

Δείτε επίσης: Τα χόμπι που σε κάνουν ευτυχισμένη: Προτάσεις για να γεμίσεις όμορφα τον χρόνο σου, να διώξεις το άγχος και να γίνεις δημιουργική

Ένας καλός φίλος θα σε βοηθήσει να εξελιχτείς, θα σε κάνει να προβληματιστείς, και να σκεφτείς πράγματα και δεδομένα που δεν είχες πριν βάλει με το νου σου. Γιατί ο καλός φίλος λέει αλήθειες και θέλει το καλό σου.

KIDS FRIENDS

Θες ένα φίλο.. Όλοι χρειάζονται ένα φίλο! Τα παιδιά, οι ενήλικες, οι ηλικιωμένοι. Θες ένα φίλο για να παίξεις, να γελάσεις, να πείτε “τα δικά σας”. Αυτά που μόνο με τους φίλους σου λες. Αυτά που μόνο με τους φίλους σου κάνεις.

Βρες φίλους και γλέντα, γέλα, πέρασε καλά. Θα δεις πόσο θα αλλάξει η ζωή σου, πόσο πιο ευχάριστη θα γίνει.

Οι φίλοι σου δεν σε αφήσουν να κλειστείς στον εαυτό σου, δεν είσαι μόνος, έχεις τους φίλους σου. Οι καλοί φίλοι κάνουν καλό στην υγεία σου, την συναισθηματική αλλά και την σωματική.

GIRLS FRIENDS

Έρευνες έδειξαν ότι όσοι έχουν καλούς φίλους αύξησαν τις πιθανότητες επιβίωσης τους, και γενικά περνάνε καλύτερα την ζωή τους από ότι με τους συγγενείς τους.

“Τίποτα στον κόσμο δεν αξίζει περισσότερο από τη φιλία. Αυτοί που την εξορίζουν από τις ζωές τους είναι σαν να αποδιώχνουν το φως του ήλιου από τη Γη, καθώς, από όλα τα δώρα που μας έχει χαρίσει η φύση, είναι το πιο όμορφο”…

Μαίρη Θεοδωρίδου

Δείτε επίσης: Διακοπές με το νέο σου σύντροφο. Τι πρέπει να προσέξεις, τι να αποφύγεις.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα