Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Διακοπές με το νέο σου σύντροφο. Τι πρέπει να προσέξεις, τι να αποφύγεις.

Οι πρώτες διακοπές με τον σύντροφο σου είναι σίγουρα ένα θέμα που σε έχει απασχολήσει. Για να φτάσετε στο σημείο να σχεδιάζετε μαζί διακοπές, σημαίνει πως η σχέση σας έχει περάσει σε ένα επόμενο στάδιο από αυτό της πρώτης γνωριμίας.

Παρόλα αυτά να γνωρίζεις πως οι πρώτες διακοπές μαζί, ενέχουν αρκετούς κινδύνους. Αυτές οι διακοπές ή θα σας δέσουν περισσότερο, ή θα χωρίσετε. Θα ανακαλύψεις περίεργες συμπεριφορές, θα ζήσεις την καθημερινότητα (κεκαλυμμένη αφού είστε σε διακοπές), και θα δεις πράγματα που ενδεχομένως σε μια συγκατοίκηση θα σε ενοχλούσαν. Όπως και να έχει, είναι μια καλή ευκαιρία για να γνωριστείτε καλύτερα.

Είναι μεγάλο βήμα οι διακοπές με το ταίρι σου για πρώτη φορά, θα δεις πράγματα που δεν γνώριζες ή δεν περίμενες. Είναι σίγουρα μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη σαν ζευγάρι, είτε έχει θετικό, είτε αρνητικό αποτέλεσμα. Αν είστε έτοιμοι γι΄αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, τότε ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές για να απολαύσετε τις διακοπές σας όσο περισσότερο μπορείτε.

MAP WOMAN MAN
– Ο προορισμός πρέπει να αρέσει και στους δύο.

Είναι πολύ σημαντικό να αρέσει και στους δυο σας ο προορισμός. Φανταστείτε εσείς να θέλετε ένα κοσμοπολίτικο νησί, κι εκείνος ένα ησυχαστήριο? Αν δεν τα βρίσκετε, διαλέξτε κάτι ενδιάμεσο, που θα ικανοποιήσει και τους δύο.

– Συζητήστε για αυτά που σας αρέσουν

Καλό είναι πριν ξεκινήσετε, να γνωρίζεις τις προτιμήσεις του συντρόφου σου. Αν σε εσένα αρέσει να λιώνεις κάτω από τον καυτό ήλιο, ενώ σε εκείνον αρέσουν τα extreme sports, τότε καλό είναι να το γνωρίζεις από την αρχή. Έτσι, θα βρείτε κάποια λύση για να είστε και οι δυο ευχαριστημένοι, και να περάσετε όμορφα.

COUPL AT THE SEAΔείτε επίσης:Ευεξία και ενέργεια με καλοκαιρινή διατροφή. Αυτά πρέπει να έχεις στο πιάτο σου!

– Μιλήστε για το μπάτζετ σας.

Να είστε ξεκάθαροι για την οικονομική διαθεσιμότητα που έχετε, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Πρέπει να έχετε συζητήσει εξ αρχής για το ποσό που μπορείτε να διαθέσετε, για να δείτε και που μπορείτε να κινηθείτε.

– Μην τον κρίνετε για το κάθε τι.

Αν θέλει να ξαπλώσει στην πετσέτα και έχει λίγο άμμο στα πόδια, μην τον στήσεις στον τοίχο. Αφέσου και πέρνα καλά. Διακοπές είσαι.

– Αφήστε τα όλα στη άκρη.

Σταμάτα να ασχολείσαι όλη μέρα με τα social και ασχολήσου μαζί του. Μιλήστε, παίξτε, κολυμπήστε, γελάστε. Ζήστε τις διακοπές σας μαζί. Τα social θα είναι εκεί και όταν γυρίσεις.

COUPLE CAR
– Άσε την γκρίνια και τα συμπεράσματα για την επιστροφή.

Ακόμα και αν υπάρχουν μικροπράγματα που εντοπίζεις πως σε ενοχλούν, να θυμάσαι πως είναι διακοπές. Αυτό σημαίνει διακοπή από τα πάντα. Και από την γκρίνια. Αν αποφασίσεις πως δεν θα συνεχίσεις με αυτόν τον άνθρωπο, τότε, έχεις καιρό να το κάνεις όταν επιστρέψεις.

– Φτιάξτε αναμνήσεις

Είναι αλήθεια ότι έχετε άγχος για το πως θα φανείτε στα μάτια του, κι εκείνος το ίδιο. Αυτός ο άνθρωπος στα μάτια σας φάνταζε ο ιδανικός, σκεφτείτε ότι για να πάτε μαζί του διακοπές, είχε εξ αρχής αυτό το “κάτι” που σας τράβηξε κοντά του. Οι πρώτες σας διακοπές μαζί είναι μεγάλη υπόθεση. Φροντίστε να φτιάξετε αναμνήσεις, βγείτε από την ζώνη ασφαλείας σας, και ζήστε τις διακοπές σας μαζί του στο έπακρο. Αφήστε τα συμπεράσματα για την επιστροφή.

 

Χριστίνα Αργυρού

Δείτε επίσης: Τι συμβαίνει στο σώμα σου όταν είσαι ερωτευμένη

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα