Να είσαι με αυτόν που νιώθει τυχερός που σε έχει

Είναι πολύ σημαντικό να είσαι με κάποιον που νιώθει τυχερός που είναι μαζί σου. Οι σχέσεις που έχουμε με τους γύρω μας είναι πολύ σημαντικές για την πορεία της ζωής μας. Να είσαι με αυτόν που νιώθει τυχερός που σε έχει!

Σχέσεις φιλικές, οικογενειακές, ερωτικές. Είναι αρκετές οι φορές που σκεφτόμαστε τι είναι αυτό που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος για να είναι κατάλληλος για εμάς. Αυτός που όπως λένε και οι φίλοι μας πρέπει “να μας αξίζει”. Και η αλήθεια είναι πως ένας όμορφος – σε χαρακτήρα άνθρωπος πάντα κερδίζει τους άλλους.

Αυτό όμως δεν είναι πάντα αρκετό για να σας κάνει να είστε με κάποιον και να νιώθετε ευτυχισμένοι μαζί του. Μετά από πολύ σκέψη, κατέληξα πως τελικά το πιο σημαντικό σε μια ερωτική σχέση είναι ο θαυμασμός. Πρέπει να τον θαυμάζεις τον σύντροφο σου. Κι εκείνος φυσικά το ίδιο,για να είναι η σχέση ισορροπημένη.

Δείτε επίσης: Φτιάξτε το σπιτικό που τα παιδιά σας θα θέλουν πάντα να επιστρέφουν

PEOLPLE STANDING

Πρέπει ο άνθρωπος σαςνα είναι περήφανος για εσάς, να νιώθει τυχερός που σας έχει. Να είστε τόσο ψηλά στα μάτια του που τίποτα και κανείς να μην μπορεί να το χαλάσει αυτό. Η υπερηφάνεια είναι το πιο πλήρες συναίσθημα. Πόσο όμορφο είναι να νιώθεις περήφανος για τον άνθρωπο σου! Για τον άνθρωπο που επέλεξες και σε επέλεξε για να πορευτείτε μαζί.

Αν και τα κριτήρια που έχει ο κάθε άνθρωπος για να νιώθει υπερήφανος διαφέρουν, όταν κάθε ένας από εμάς βρει τον άνθρωπο που έχει αυτά τα κριτήρια, νιώθει αλήθεια πολύ όμορφα.

Ο κατάλληλος άνθρωπος για εσάς, είναι εκείνος που νιώθει περήφανος που είστε μέρος της ζωής του

Είναι ο άνθρωπος που σας θαυμάζει γι’ αυτό που είστε, για τον τρόπο που σκέφτεστε.

Δείτε επίσης: Οι τροφές που τονώνουν τον εγκέφαλο, και κάνουν παραγωγικό το μυαλό σου

Είναι εκείνος ο άνθρωπος που είναι περήφανος για ομορφιά σας, εξωτερική και εσωτερική. Είναι περήφανος για τις αξίες και τα ιδανικά σας, για το χιούμορ σας, για τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή. Αυτός που σας αποδέχεστε όπως είστε, με τα καλά και τα άσχημα σας.

Να είστε με αυτόν που νιώθει τυχερός που σας έχει, με αυτόν που φωτίζεται η ζωή του από την ύπαρξή σας. Αλήθεια πόσο μεγάλη δύναμη σας δίνει αυτό το συναίσθημα. Όταν έχεις έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα σου, παίρνεις μια τεράστια δύναμη, νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Μπορείς να αντιμετωπίσεις πιο εύκολα τις δυσκολίες.

Γι’ αυτό μην χάνετε τον χρόνο σας με ανθρώπους που δε σας εκτιμούν, και μην προσπαθείτε να τους αλλάξετε γιατί δεν θα αλλάξουν ποτέ.

Βρείτε τον άνθρωπο που νιώθει τυχερός που σας έχει, για να ζήσετε μια ευτυχισμένη ζωή.

 

Μαίρη Θεοδωρίδου

Δείτε επίσης: Τσάι από πευκοβελόνες με θαυματουργές ιδιότητες

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα