Αν σκέφτεσαι αρνητικά θα πάθεις αυτό που φοβάσαι

Σκέφτεσαι κάτι σε σημείο που πολλές φορές σου γίνεται εμμονή. Και φοβάσαι. Φοβάσαι ότι θα αρρωστήσεις, ότι θα χωρίσεις, ότι θα απολυθείς από την δουλειά σου.

Και τελικά παθαίνεις αυτό που φοβάσαι. Συνήθως το αποδίδεις στην διαίσθηση σου, αλλά δεν είναι έτσι. Δεν διαισθάνθηκες το κακό, το προκάλεσες.

Το προκάλεσες γιατί το σκεφτόσουν συνέχεια. Γιατί εξέπεμπες αυτή την ενέργεια. Ξέρεις ότι ισχύει ο νόμος της έλξης στο μαγνητικό σύμπαν που ζούμε?

GIRL THINKING

Προσελκύουμε ότι σκεφτόμαστε, και αν σκεφτόμαστε αρνητικά για ένα γεγονός η μια κατάσταση, αυτό ακριβώς θα προσελκύσουμε.

“Ενός κακού μύρια έπονται” λέει ο λαός, και εννοεί ακριβώς αυτό. Αν σκέφτεσαι αρνητικά, θα τα προκαλέσεις όλα και στην ζωή σου.

Δείτε επίσης: Τα ταξίδια σε κάνουν πλουσιότερο άνθρωπο

Συχνά δεν λέμε “τί ήθελες και το μελέταγες”? Δηλαδή το προκάλεσες. Εσύ το προκάλεσες, με τις σκέψεις και τις ενέργειες σου. Γιατί αν σκέφτεσαι αρνητικά, δρας και αρνητικά.

MAN TABLE
Μια καλή αρχή για να μην σου συμβαίνουν αυτά που φοβάσαι, είναι να διώξεις τον φόβο από μέσα σου. Ίσως σκέφτεσαι πως είναι δύσκολο να γίνει, αλλά γίνεται. Από εσένα εξαρτάται.

Φοβάσαι για τι ακριβώς? Για το ΑΝ σου συμβεί αυτό που σκέφτεσαι ότι θα σου συμβεί? ΑΝ…. Μην το σκέφτεσαι και δεν θα συμβεί ποτέ. Εκτός βέβαια και το προκαλέσεις εσύ με τις σκέψεις σου.

Οι σκέψεις είναι ενέργεια. Το σύμπαν είναι ενέργεια. Τα πάντα λειτουργούν με ενέργεια. Οι ενέργεια που απελευθερώνεις στο σύμπαν είναι αρνητική, και αυτήν ακριβώς την ενέργεια θα σου γυρίσει πίσω.

SEA

Αντέδρασε!

Πίστεψε στο καλό, και μόνο καλά πράγματα θα δεις να σου συμβαίνουν!

Σκέψου πως παίρνεις αυτή την προαγωγή που τόσο θέλεις, ζήσε σαν να την έχεις ήδη πάρει. Πίστεψε σε αυτό και θα έρθει, θα το δεις.

Διώξε τον φόβο και βάλε στην ψυχή σου την γαλήνη, την ευγνωμοσύνη και την θετικότητα.

GIRL BLUE EYES

Θα αλλάξει η ζωή σου χωρίς να το καταλάβεις. Θα δεις σιγά σιγά ότι θα βιώνεις μόνο συναισθήματα χαράς κι ευχαρίστησης.

Είναι εύκολο να το καταφέρεις. Προσπάθησε, μπορείς!

 

Αλεξία Ραπτοπούλου

Δείτε επίσης: Κάνε το αδυνάτισμα δροσερή απόλαυση: Οι χυμοί που θα σε βοηθήσουν να αδυνατίσεις και θα σου δώσουν την ενέργεια και τις βιταμίνες που χρειάζεσαι.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα