Τρόποι για προσελκύσεις στη ζωή σου τον σύντροφο των ονείρων σου

Σίγουρα έχεις ακούσει για το νόμο της έλξης. Έλκεις ότι σκέφτεσαι, ότι πραγματικά θέλεις. Αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια, και έχει αποδειχθεί πολλές φορές.

Πόσες φορές σκεφτόσουν κάτι συνεχώς και πολύ έντονα, είτε γιατί φοβόσουν μη σου συμβεί, είτε για πολλούς άλλους λόγους. Και συνέβη αυτό ακριβώς που φοβόσουν, γιατί το προσέλκυσες.

Ας δούμε πως μπορεί αυτό να λειτουργήσει θετικά, και να προσελκύσεις στη ζωή σου τον άντρα των ονείρων σου.

COUPLE AT HOME

Αλήθεια, έχεις κάνει στη ζωή σου χώρο γι΄αυτόν?

Μήπως το σπίτι σου είναι τόσο full από σένα, που δεν χωράει κανείς άλλος? Είναι όλα τόσο γεμάτα από την δική σου παρουσία, λες και κανείς άλλος δεν θα ζήσει σε αυτό το σπίτι?

Με μια αντικειμενική μια ματιά γύρω σου και θα κάνεις μια πολύ σοβαρή διαπίστωση: Είναι όλα εσύ!

Πως θα ξεκινήσεις:

Κάνε του χώρο για να έρθει! Φτιάξε του τον χώρο για να έρθει. Ξεκίνα να το οραματίζεσαι. Οραματίσου την ζωή σου μαζί του, πως είναι στο σπίτι σου, κινείται στον χώρο σου, περνάτε χρόνο μαζί.

HOME COUPLE

Κάνε χώρο γι’ αυτόν. Σαν να τον περιμένεις να έρθει από ένα ταξίδι.

Άδειασε μερικά συρτάρια και άφησε τα κενά για να βάλει τα πράγματα του.

Κάνε χώρο παντού, σαν να ζει μαζί σου και κάποιος άλλος. Φτιάξε το σπίτι σου έτσι όπως θα ήταν αν το κατοικούσε ένα ζευγάρι.

Σύντομα θα γεμίσει αυτό το κενό, αν το πιστέψεις πραγματικά.

Κοιμήσου στην πλευρά του κρεβατιού που θα κοιμόσουν αν είχες σχέση. Κάνε με άλλα λόγια χώρο στο κρεβάτι σου γι΄αυτόν. Κρέμασε όμορφα κάδρα ευτυχισμένων ζευγαριών, και οραματίσου πως είσαι εσύ με τον καλό σου. Φτιάξε τα όλα δυαδικά. Ζευγάρια.

SUNSET COUPLE

Δείτε επίσης: 11 super αντικαρκινικές τροφές που πρέπει να βάλεις στην διατροφή σου

Να έχεις το σπίτι σου τακτοποιημένο σαν να περιμένεις επισκέπτη. Τακτοποίησε το σπίτι σου για να τακτοποιηθεί και η ζωή σου. Αν επικρατεί χάος στο σπίτι σου, αυτό επικρατεί και στην ζωή σου.

Κάνε το χώρο σου έναν χώρο για δυο.

Φτιάξε ατμόσφαιρα, άναψε κεριά, σαν να είσαι μαζί του. Τον περιμένεις άλλωστε, θα έρθει.

Να είσαι ανοιχτή σε προτάσεις, προσκλήσεις για εξόδους κτλ. Κάνε νέες γνωριμίες , μην κλείνεσαι στο καβούκι σου. Και να είσαι θετική. Θα μου πεις σε περίοδο καραντίνας τι να κάνω? Δεν θα διαρκέσει για πάντα η καραντίνα. Προετοίμασε το έδαφος για μετά.

COUPLE KISSING

Ξεκίνα να φτιάχνεις το σώμα σου. Να τρέφεσαι πιο υγιεινά, πήγαινε για περπάτημα, πρόσεχε τον εαυτό σου. Έρχεται αυτός που θα του είσαι πολύτιμη.

Φυσικά δεν είπε κανείς να κάνεις εκπτώσεις στα θέλω σου. Εσύ θα σκέφτεσαι τον άντρα που θέλεις όπως τον θέλεις, και αυτός θα έρθει.

Διώξε τις αρνητικές σκέψεις, τόνωσε την αυτοπεποίθηση σου, και να είσαι σίγουρη πως αυτή η αυτοπεποίθηση θα βγει προς τα έξω και με αυτήν θα προσελκύσεις πολλούς ανθρώπους στη ζωή σου. Και φυσικά αυτόν που θέλεις όπως τον οραματίζεσαι.

 

Μαίρη Θεοδωρίδου

Δείτε επίσης: 5 Tips για να μακρύνουν γρήγορα τα μαλλιά σου

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα