Ακόμα κι αν βρίσκεσαι στην άκρη του γκρεμού να χαμογελάς!

Έχεις φτάσει σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής σου και νιώθεις τα προβλήματα να σε πνίγουν. Βλέπεις μπροστά σου ένα βουνό, και δεν γνωρίζεις το τρόπο για να το ανέβεις. Ακόμα κι αν βρίσκεσαι στην άκρη του γκρεμού να χαμογελάς! Για όλα τα προβλήματα υπάρχει η λύση.

Αν και εδώ που τα λέμε πραγματικό πρόβλημα είναι μόνο η υγεία, για όλα τα άλλα η λύση πάντα βρίσκεται. Μπορεί να μην την βλέπεις την στιγμή που είσαι μέσα στο πρόβλημα – και αυτό συνήθως συμβαίνει γιατί σε έχει καταβάλλει το στρες και ο πανικός. Όταν όμως ηρεμήσεις και δεις με καθαρό μυαλό, η λύση θα βρεθεί μπροστά σου.

Δείτε επίσης: Αισθάνεσαι συνέχεια κουρασμένη χωρίς αιτία? Τι μπορεί να συμβαίνει

Μην κωλυσιεργείς. Άνοιξε το μυαλό σου, και σώπασε. Αφουγκράσου τη σιωπή. Κοίταξε γύρω σου.  Αυτό που βλέπεις για αδιέξοδο είναι αυτό που θα σου ανοίξει το δρόμο.

Τελείωσε ο δρόμος μπροστά σου? Κοίταξε πάνω, αριστερά ή δεξιά. Εκεί θα βρεθεί η λύση σε αυτό που ψάχνεις.

WOMAN LOOKING THE VIEW

Ακόμα και ο γκρεμός μπορεί να γίνει αφετηρία για να ξεκινήσεις αυτό που θέλεις. Εσύ θα δώσεις την ώθηση στον εαυτό σου. Στηρίξου στις δυνάμεις σου – έχεις πολύ δύναμη- κι ας μην το πιστεύεις.

Ηρέμησε, πάρε μια βαθειά ανάσα και όσο θα νιώθεις πώς πέφτεις χαμηλά, εκεί χαμηλά θα μένουν και όσα ή όσοι σε προβλημάτισαν. Άσε τα προβλήματα να παραμείνουν χαμηλά και εξύψωσε τον ευατό σου.

Δείτε επίσης: Πόσο οι τροφές που καταναλώνεις επηρεάζουν την γονιμότητα σου…

Πάρε την δύναμη από τους δικούς σου ανθρώπους, και αν δεν έχεις, πάρε την από σένα. Πάρε την από τον ήλιο, που κάθε πρωί είναι εκεί για να σου θυμίζει πως η ζωή συνεχίζεται, και πάντα θα συνεχίζεται με προβλήματα ή χωρίς.

Είναι δικαίωμα σου να φτάσεις στον πάτο, στο τέρμα, στον γκρεμό. Είναι δικαίωμα σου όμως και να σηκωθείς, να ξαναπροσπαθήσεις, να βρεις τη λύση σε ότι σε προβληματίζει.

Η ζωή είναι μία, και έχει τα πάνω και τα κάτω της.

Ζήσε την με τα προβλήματα της, τα άγχη , και τα αδιέξοδα της. Είναι και οι χαρές της πολλές, και είναι στο χέρι σου για να τις κάνεις περισσότερες. Εξαρτάται από το πως την βλέπεις και πως επιλέγεις να την ζεις.

 

Μαίρη Θεοδωρίδου

Δείτε επίσης:  Η αποτοξίνωση και τα οφέλη της στην υγεία μας

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα