Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Βελτίωσε την ψυχολογία σου σε ελάχιστα λεπτά με tips που δεν είχες σκεφτεί

Είσαι πεσμένη? Σε κατέβαλλαν οι υποχρεώσεις και το άγχος? Μην το βάζεις κάτω, και φτιάξε την διάθεση σου με μερικά tips που δεν ήξερες ή δεν είχες σκεφτεί.

Χαμογέλα

Αυτή και μόνο η κίνηση των μυών του προσώπου, είναι ικανή να κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αυξάνεται η ροή των ορμονών που προκαλεί χαρά στον εγκέφαλο.

Φάε σοκολάτα

WOMAN EATS CHOCOLATE

Η σοκολάτα εκτός από νόστιμη, σε κάνει να αισθάνεσαι και χαρούμενη. Ένα κομμάτι είναι αρκετό για να σε κάνει να ξαναβρεις την διάθεση σου.

Τοποθέτησε στο χώρο σου λουλούδια

Έχει αποδειχτεί πως τα λουλούδια τονώνουν άμεσα την διάθεση. Πολύχρωμα, μονόχρωμα, φυλλώδη ή όχι, εσύ θα διαλέξεις ποια είναι αυτά που σου αρέσουν.

Δείτε επίσης:  Το διάβασμα κάνει καλύτερη την ποιότητα του ύπνου, μειώνει το στρες, και αυξάνει την δημιουργικότητα σου

Φόρεσε κάτι κόκκινο

Ναι, καλά είδες. Το κόκκινο στα ρούχα σε κάνει πιο ελκυστική και αυξάνει την αυτοπεποίθηση σου. Έτσι, σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα.

COUPLE WALKING

Αγκαλιά

Πάρε αγκαλιά το παιδί σου, τον φίλο σου, το κατοικίδιο σου. Η σφιχτή αγκαλιά είναι βάλσαμο στην ψυχή, σε ανανεώνει, ανεβάζει το ηθικό, την ψυχολογία σου.

Ράψε κάτι

WOMAN WITH RED BLOUZE

Η χειροτεχνία γενικότερα χαλαρώνει, οπότε μπορείς να ράψεις κάτι, να πλέξεις, ή να ζωγραφίσεις. Δοκίμασε ότι σου αρέσει, και θα δεις ότι θα σου φτιάξει η διάθεση.

Βγες για περπάτημα

Μια βόλτα έξω, θα σου αλλάξει την διάθεση. Συμφωνα με τους επιστήμονες, οι δραστηριότητες εκτός σπιτιού φτιάχνουν την διάθεση. Θα χαλαρώσεις, θα ξεφύγει το μυαλό σου, και θα γυναστείς παράλληλα.

 

Μαίρη Θεοδωρίδου

Δείτε επίσης: Αποξηραμένα φρούτα: Υγιεινό σνακ που δίνει ενέργεια,  βιταμίνες και σίδηρο

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα