Πως θα αναγνωρίσεις έναν χειριστικό άνθρωπο

Οι χειριστικοί άνθρωποι είναι οι διπρόσωποι άνθρωποι.

Από τη μία σας δείχνουν το αγγελικό τους πρόσωπο, και από την άλλη ….

Είναι αυτοί που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα δίπλα τους στην αρχή. Γιατί μετά τα πράγματα αλλάζουν.

Όταν πέσουν οι μάσκες, φανερώνεται το πραγματικό τους πρόσωπο! Και τότε είναι που βλέπετε συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν με το άτομο αυτό. Με όσα τουλάχιστον ξέρατε μέχρι στιγμής.

Η χειραγώγηση είναι μια μορφή “τέχνης” για αυτούς, και μπορεί να τους συναντήσετε στις ερωτικές σας σχέσεις, στη δουλειά, ή ακόμα και στις φιλικές σας σχέσεις.

Δείτε επίσης: Κομπούχα, το ελιξήριο της αθανασίας από την Άπω Ανατολή

Ο χειριστικός άνθρωπος, εκμεταλλεύεται άτομα και καταστάσεις με τέτοιο τρόπο που εξαναγκάζει τον άλλον να κάνει αυτό που ο ίδιος θέλει. Πάντα φυσικά με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην το καταλάβετε.

COUPLE TALKING

Τα πάντα, όλες οι σχέσεις, όλες οι καταστάσεις, αφορούν τους ίδιους, και αυτά που πιστεύουν οι άλλοι, αισθάνονται ή θέλουν, δεν έχουν καμία απολύτως σημασία.

Εισχωρούν στη ζωή σας,συναισθηματικά, ή ψυχολογικά ή πνευματικά – δεν έχει σημασία το πως – και δεν καταλαβαίνουν την έννοια του προσωπικού χώρου του άλλου. Αρκεί να γίνεται αυτό που θέλουν αυτοί, να είναι αυτοί ευχαριστημένοι.

Δείτε επίσης: Η ζωή είναι μικρή για να νιώθεις θλίψη, να κάνεις κακό σεξ, και να έχεις για παρέα τους τοξικούς

Αποφεύγουν τις ευθύνες για τη δική τους συμπεριφορά, δεν παραδέχονται ποτέ τα λάθη τους, γιατί πολύ απλά, πιστεύουν πως οι ίδιοι δεν κάνουν λάθη. Πάντα φταίτε εσείς, και πάντα θα βρουν τον τρόπο να σας κατηγορήσουν.

Άνθρωποι που δεν έχουν καθόλου την αίσθηση της οριοθέτησης

Άνθρωποι που επιρρίπτουν πάντα ευθύνες στους άλλους, χωρίς όμως να λαμβάνουν οι ίδιοι την δική τους ευθύνη.

Η χειραγώγηση γι’ αυτούς είναι τέχνη. Μπορεί να σας λέει πόσο έξυπνοι είστε, πόσο καλοί κτλ, και να εκθειάζει τα περοτερήματα σας.

Ο λόγος που το κάνει είναι γιατί έχει στόχο στη συνέχεια: Πως μπορείτε να τον εξυπηρετήσετε.

Οι χειριστικοί άνθρωποι θίγουν συνήθως τις ευαισθησίες σας και την συνείδηση σας.

Μην περιμένετε να αλλάξει ένας χειριστικός άνθρωπος.

Εάν αντιληφθείτε ότι ένα άτομο δεν είναι αυτό που φαίνεται, να είστε επιφυλακτικοί, και προσπαθήστε να αποφύγετε την εμπλοκή μαζί του.

Νάντια Πολίτη

Δείτε επίσης: Απλοί τρόποι και tips για να βελτιώσεις την μνήμη σου

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα