Πάνω από όλα να είστε εραστές: Έτσι θα έχετε μια απίθανη σχέση

Αν θες να έχεις μια υπέροχη, παθιασμένη σχέση να είστε εραστές, όχι ζευγάρι.

Ζευγάρι είναι τα παπούτσια και οι κάλτσες. Πράγματα που χαλάνε και φθείρονται. Που αν χαλάσει το ένα είναι άχρηστο το άλλο. Και φθείρετε και αυτό. Και πεθαίνει.

Εραστές να είστε…

couple

Δείτε επίσης: Παντρεύεσαι τον σωστό άντρα όταν…

Να δίνετε με πάθος ο ένας στον άλλον, να ερωτεύεστε κάθε μέρα. Κι ας τσακώνεστε,  κι ας διαφωνείτε, κι αυτό στο πρόγραμμα είναι. Τι πιο φυσιολογικό από αυτό. Διαφωνίες δεν έχουν αυτοί που έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους.

Να μην μπορείτε ο ένας χωρίς τον άλλον. Να είστε εραστές, να κρατάτε την σχέση σας ζεστή, ζωντανή.

Να είστε εραστές και να νιώσετε την απίθανη αίσθηση της προσφοράς, γιατί ο έρωτας δίνει, δεν περιμένει πρώτα να λάβει. Κάνει εκπλήξεις, δίνει χαρά.

Ζήστε με πάθος τις στιγμές σας. Την κάθε στιγμή που περνάτε μαζί. Μετά το πάθος θα έρθει και η αγάπη… Θα έρθει και το “για πάντα”. Όσο κι αν ακούγεται τολμηρό το “για πάντα”, δεν είναι. Γιατί αν δεν μπορείτε ο ένας χωρίς τον άλλον, το  “για πάντα” δεν είναι μακρινό.

Ζήστε με πάθος όχι μόνο την σχέση σας, αλλά την κάθε στιγμή της ζωής σας.

Να παθιάζεστε με την ζωή, να είστε εραστής της. Και τότε όλα θα τα ζείτε στο maximum των αισθήσεων. Ζήστε με όλες τις αισθήσεις, ρουφήξτε την κάθε μέρα.

Να είστε εραστές… με τον σύντροφο σας, με την δουλειά σας, με τις στιγμές σας, με ότι, μα ότι κάνετε…

Με την ίδια την ζωή!

 

Μαίρη Θεοδωρίδου

Δείτε επίσης: Φρόντισε ποια τροφή βάζεις στο σώμα σου: Φτιάξε σπιτικούς ηλεκτρολύτες για να έχεις δύναμη & ενέργεια. (εύκολη συνταγή)

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα