Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Νιώθεις θλίψη? Η θλίψη σου είναι η φωνή του εσωτερικού εαυτού σου, που λέει ότι πρέπει να αλλάξεις κάτι..

Όταν νιώθεις θλίψη, τα βλέπεις όλα μαύρα. Απογοητεύεσαι εύκολα, δεν υπάρχει τίποτα που να σε χαροποιεί, και να σε κάνει να αισθάνεσαι αισιόδοξα.

Θα έχεις σίγουρα ακούσει πως ότι σκέφτεσαι συνεχώς, το προσελκύεις. Έχεις ακούσει τις σκέψεις σου? Έχει κάνει focus για να δεις τι πραγματικά σκέφτεσαι?

Οι φόβοι σου είναι αυτό που σκέφτεσαι. Οι φόβοι σου είναι αυτοί που βρίσκονται μπροστά σου, και θα βρίσκονται όσο τους σκέφτεσαι.

Αυτό που φοβάσαι ανακυλώνεται συνεχώς στο μυαλό σου, στο συναίσθημα, στην ψυχή σου, και σου κάνει κακό. Σε κάνει να νιώθεις μόνη, αβοήθητη, ευάλωτη, σε κάνει να νιώθεις θλίψη.

Αυτές οι αρνητικές σου σκέψεις είναι που σε καθοδηγούν που σε ρίχνουν όλο και περισσότερο, σε θλίβουν.

Υπάρχει λόγος που η θλίψη έρχεται στην ζωή σου, και μάλιστα είναι πολύ σοβαρός:

Έρχεται για να σου πει ότι πρέπει κάτι να αλλαξεις. Κάτι να αλλάξεις στην ζωή σου για να πάψεις να αισθάνεσαι αυτή την θλίψη, αυτή την απογήτευση.

SAD WOMAN

Δείτε επίσης: Οι θαυματουργοί σπόροι chia: Super υπερτροφή, ιδανικοί και για την διατροφή των παιδιών

Αποδέξου την θλίψη σου, δες την κατάματα και βρες τι είναι αυτό που στην προκαλεί. Κάτι δεν σου έχει φανερωθεί ακόμα ίσως, κάποια πλευρά του εαυτού σου είναι στο σκοτάδι και περιμένει να την φωτίσεις.

Η θλίψη ήρθε για να σου πει ότι πρέπει να ακούς εσένα περισσότερο. Να κάνεις εσωτερική αναζήτηση, να βρεις τι είναι αυτό που σε θλίβει.

Η θλίψη σου λέει ότι πρέπει ίσως να πάψεις να ανέχεσαι καταστάσεις και ανθρώπους που σε φθείρουν.

Ότι πρέπει να μάθεις να ακούς τις σκέψεις σου, τον εσωτερικό εαυτό σου.

WOMAN CRYING

Μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου και να του δίνεις προτεραιότητα.

Πάνω από όλα εσύ

Φρόντισε την ψυχή σου, φρόντισε το μέσα σου και αυτό θα αλλάξει τα πάντα. Θα αλλάξει όλη σου η ψυχοσύνθεση, θα αλλάξει η ζωή σου.

Αγάπα τον πολύτιμο και σημαντικό εαυτό σου!

Τότε μόνο θα αλλάξουν όλα, όταν θα γνωρίσεις εσένα και τι πραγματικά θέλεις. Έτσι θα πάψεις να αισθάνεσαι θλίψη.

 

Μαίρη Θεοδωρίδου

Δείτε επίσης: Μη σταματάς να ονειρεύεσαι ότι κι αν σου συμβαίνει.. Τα όνειρα είναι η κινητήριος δύναμη. Βάλε στόχους και δούλευε για τα όνειρα σου

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα