Μη σταματάς να ονειρεύεσαι ότι κι αν σου συμβαίνει.. Τα όνειρα είναι η κινητήριος δύναμη. Βάλε στόχους και δούλευε για τα όνειρα σου.

Published by Maggie on

WOMAN FLOWERS

Μη σταματάς να ονειρεύεσαι ότι κι αν σου συμβαίνει.. Τα όνειρα είναι η κινητήριος δύναμη. Βάλε στόχους και δούλευε για τα όνειρα σου.

Τα όνειρα είναι η κινητήριος δύναμη. Ότι κι αν σου συμβαίνει πρέπει να βρίσκεις την δύναμη και να προχωράς παρακάτω.
Αν έχεις βάλεις στόχους που θέλεις να καταφέρεις, σχεδόν σίγουρο είναι ότι θα συναντήσεις εμπόδια. Ακόμα και άνθρωποι ίσως βρεθούν δίπλα σου που θα σε αποπροσανατολίσουν από τα όνειρα σου.
Ή που θα σε αποτρέψουν από αυτά. Οι λεγόμενοι τοξικοί άνθρωποι που θα βρουν χίλια εμπόδια για να μην καταφέρεις αυτό που ονειρεύεσαι.

DREAM

Εσύ όμως μην σταματάς να ονειρεύεσαι και να δουλεύεις για τα όνειρα σου ποτέ.
Θέσε στόχους. Και κάνε ένα βήμα τη φορά. Προσπάθησε για τα όνειρα σου, να είσαι δυνατός, και θα τα καταφέρεις. Πάλεψε, όσα εμπόδια κι αν εμφανιστούν στο δρόμο σου, αξίζει τον κόπο.

GIRL

Αν βρεις και συνοδοιπόρο στο όνειρο σου ακόμα καλύτερα. Έναν άνθρωπο που θα μοιραστείς το όνειρο σου, που θα χαρεί με την χαρά σου, και θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις τον στόχο σου.
Μην σταματάς να ονειρεύεσαι ποτέ, ότι κι αν σου συμβαίνει. Τα όνειρα δίνουν νόημα στην ζωή. Τα όνειρα είναι υγεία, είναι ζωή.
Maggie
Δείτε επίσης: Να είσαι “ευγνώμων” και θα σου συμβούν τα καλύτερα πράγματα

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *