Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου αν θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου

Η επιτυχία είναι απόφαση. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε αυτό, τόσο πιο σύντομα θα αλλάξετε την ζωή σας. Απόφαση που την παίρνετε μόνο εσείς, γιατί εσείς μόνο έχετε την ικανότητα να αλλάξετε ότι δεν σας αρέσει, ανεξάρτητα από αυτά που συμβαίνουν γύρω σας.

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ επιτυχημένων και αποτυχημένων είναι ότι οι επιτυχημένοι άνθρωποι είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πράγματα να δουλέψουν για αυτούς. Δεν περιμένουν τις αποφάσεις των άλλων για να προχωρήσουν στη ζωή τους.

Δείχνουν εμπιστοσύνη! Αυτή είναι το Α και το Ω για να επιτύχετε στόχους. Αυτό που θα κάνει τη διαφορά στη ζωή σας δεν ούτε οι ευκαιρίες, ούτε οι πόροι.

Είναι η εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας. Φυσικά οι σπουδές και οι γνώσεις παίζουν σημαντικό ρόλο, αλλά όχι τον σπουδαιότερο.

Είναι όλοι οι πτυχιούχοι επιτιχυμένοι? Όχι φυσικά. Είναι αυτοί που πίστεψαν στον εαυτό τους, στις ικανότητες τους. Αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία προς όφελος τους.

Δείτε επίσης: Ο τύπος του ξερόλα – άνθρωποι ανίκανοι και πως θα τους αναγνωρίσεις

MAN SITTING ON A TREE

Είναι ευτυχισμένοι όλοι όσοι έχουν σχέση, ή είναι παντρεμένοι ? Όχι φυσικά. Ευτυχισμένοι είναι μόνο όσοι έδειξαν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και αναγνώρισαν ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος γι’αυτούς.

Ξέρετε γιατί?

Γιατί αυτοί ακριβώς είναι που έχουν την αυτοπεποίθηση ότι αξίζουν το καλύτερο, και έκαναν την σωστή επιλογή. Αυτοί είναι που δεν τους τρομάζει η μοναξιά, και δεν έκαναν εκπτώσεις στα “θέλω” τους, γιατί ακριβώς είχαν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Περίμεναν μέχρι να βρουν το καλύτερο.

Αυτό ισχύει για όλες τις σχέσεις, επαγγελματικές, ερωτικές, φιλικές…

Ισχύει για όλα όσα θέλετε να καταφέρετε στην ζωή σας.

MAN STANDING ON A CAVE

Δείτε επίσης: Σημαντικοί λόγοι για να βάλεις το σησαμέλαιο στη διατροφή σου

Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, είναι αυτή που σας δίνει τα φτερά για να πετάξετε. Γιατί αδύνατον είναι μόνο αυτό που δεν έχετε πιστέψει. Βήμα – βήμα, θα τα καταφέρετε, αρκεί να πιστέψετε στις δυνατότητες σας.

Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε τι είναι σημαντικό για εσάς. Εάν θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας, πιστέψτε ότι μπορείτε να το κάνετε. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να βρείτε την αυτοπεποίθηση, την πίστη ότι μπορείτε να τα καταφέρετε.

Μην σταματάτε να αναπτύσσεστε λόγω των αυτοπεριοριζόμενων αμφιβολιών σας.

Πιστέψτε στον εαυτό σας, επειδή πραγματικά μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε, αρκεί να οτ θελήσετε. Αποκτήστε τα εφόδια ή τις γνώσεις που χρειάζονται, και δουλέψτε συστηματικά και με πρόγραμμα γι’ αυτό.

Αποδεχτείτε τον εαυτό σας όπως είναι πραγματικά, βρείτε τα αδύναμα σημεία σας, και δουλέψτε πάνω σε αυτά. Μόνο έτσι θα προχωρήσετε, αναγνωρίζοντας τα σημεία του εαυτού σας που θέλουν βελτίωση.

Η ισχυρή πίστη στον εαυτό σας, αποφέρει αμέτρητα οφέλη. Αποκτάτε απεριόριστη ισχύ και αίσθημα σιγουριάς. Ένα πολύ όμορφο συναίσθημα, που σας κάνει να νιώθετε δυνατοί. Τότε θα δείτε ότι πραγματικά μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, αρκεί να το πιστέψετε πραγματικά.

Η εσωτερική σας πίστη, θα δημιουργήσει όλα τα θετικά συναισθήματα, και θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Χρησιμοποιήστε τις ικανότητες που γνωρίζετε πως έχετε. Ξεκινήστε να εκπαιδεύετε τον εγκεφαλο σας, για να γίνετε θετικοί και αισιόδοξοι. Απαλλάξτε το μυαλό σας από αισθήματα κατωτερότητας, πίστεψτε στις δυνατότητες σας και νικήστε το φόβο.

Τότε θα δείτε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα.

Να θυμάστε πως όταν πιστεύετε στον εαυτό σας, τότε και ο κόσμος πιστεύει σε εσάς!

 

Μαίρη Θεοδωρίδου

Δείτε επίσης: Καστελόριζο: έρωτας με την πρώτη ματιά!

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!
 

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα