Άνθρωποι με ενσυναίσθηση, οι άνθρωποι που δίνονται. Είναι ευλογία να τους έχεις, κι αν τους γνωρίσεις, μην τους αφήσεις να φύγουν.

Άνθρωποι ξεχωριστοί… άνθρωποι που θα σε κερδίσουν αμέσως μόλις τους γνωρίσεις.. Θετικοί, εξαιρετικοί άνθρωποι…!

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων με ενσυναίσθηση:

1. Οι άνθρωποι με ενσυναίσθηση είναι πολύ ευαίσθητοι στην ενέργεια και στα συναισθήματα των ανθρώπων.
Αντιλαμβάνονται τα συναισθήματα των άλλων μέσω των εξαιρετικά ανεπτυγμένων αισθήσεων τους και της δυνατής διαίσθησης τους. Γενικά, τα άτομα με ενσυναίσθηση, ερμηνεύουν σαν να είναι δικά τους τα προβλήματα των άλλων.

2. Οι άνθρωποι με ενσυναίσθηση ψάχνουν να βρουν τις λύσεις. Τους αρέσει η γνώση.
Είναι πολύ στοχαστικοί και μελετηροί. Πιστεύουν πως υπάρχει μια λύση σε κάθε πρόβλημα και απογοητεύονται αν δεν μπορούν να την βρουν. Την αναζητούν επίμονα μέχρι να την ανακαλύψουν.

3. Οι άνθρωποι με ενσυναίσθηση ενδιαφέρονται και για την μεταφυσική. Έχουν συνήθως καθιερώσει κάποιου είδους δεσμό με αυτούς που έχουν πεθάνει. Ξέρουν εκ φύσεως την αξία καταστάσεων χωρίς να χρειάζεται να τις εξηγήσουν λογικά.
Συνηθίζουν να έχουν δουλειές που σχετίζονται με ολιστικές θεραπείες ή με την πνευματικότητα. Λόγω της ευαισθησίας τους μπορούν να νιώθουν τα συναισθήματα των άλλων.

4. Οι άνθρωποι με ενσυναίσθηση λατρεύουν την γαλήνη και την αρμονία, και την επιζητούν. Η έλλειψη αρμονίας τους κάνει να νιώθουν άβολα.
Θα κάνουν ότι είναι απαραίτητο για να αποφύγουν ένα εχθρικό περιβάλλον. Αν πρέπει να αντιμετωπίσουν προβλήματα, θα έχουν το ρόλο του ειρηνοποιού για να βρουν μια λύση όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Οι στενοχώριες των άλλων γίνονται και δικές τους. Ταυτίζονται εντελώς μαζί τους.

Δείτε επίσης: Όταν το σώμα σου μιλάει… πρέπει να το ακούς! Ασθένειες που εμφανίζονται όταν καταπιέζεις τα συναισθήματα σου, όταν θέλεις να απαλλαγείς από κάτι που σε τυραννά.

5. Οι άνθρωποι με ενσυναίσθηση αγαπούν πολύ τα ζώα, και συχνά επιζητούν την συντροφιά τους, παρά των ανθρώπων. Συχνά έχουν ένα ή περισσότερα κατοικίδια. Συχνά είναι χορτοφάγοι και περιστασιακά να τρώνε ψάρια και θαλασσινά.

6. Τα άτομα με ενσυναίσθηση είναι πολύ στοργικά. Απλώς ξέρουν τις προθέσεις και τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων, ακόμα και αν μόλις τους γνώρισαν. Επίσης είναι πολύ καλοί στο να διαβάζουν την γλώσσα του σώματος.

7. Δεν μπορούν να ανεχτούν την αρνητικότητα των άλλων, διώχνουν τους αρνητικούς και τοξικούς ανθρώπους μακριά τους.

 

 

Νάντια Πολίτη

Δείτε επίσης: 5 Φυσικοί τρόποι για να διορθώσεις τις σκασμένες φτέρνες

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα