Απλοί τρόποι να χάσεις το λίπος στην κοιλιά

Το κοιλιακό λίπος δεν είναι πρόβλημα μόνο επειδή έχεις μεγάλη κοιλιά, το κοιλιακό λίπος είναι επικίνδυνο για την υγεία σου. Συνδέεται με καρδιοπάθειες και διαβήτη τύπου 2.

Η απώλεια του έχει πολλά οφέλη για την υγεία σου, πέρα από το αισθητικό κομμάτι.

Περιόρισε τη ζάχαρη

SWEETS

Η ζάχαρη αποδεδειγμένα πλέον είναι ανθυγιενή. Η αυξημένη κατανάλωση ζάχαρης οδηγεί σε συσσώρευση λίπους την κοιλιά και το ήπαρ.

Περιόρισε τους υδατάνθρακες

CARBOHYDRATES

Οι υδατάνθρακες αν περιοριστούν θα χάσεις λίπος. Βελτιώνεται η κακακράτηση υγρών, και έτσι τα αποτελέσματα μιας τέτοιας διατροφής έχει άμεσα αποτελέσματα στο σώμα σου.

Περισσότερη πρωτεϊνη

RED MEAT

Η πρωτεϊνη μειώνει την πείνα και ενισχύει τον μεταβολισμό. Αυγά, ψάρια, θαλασσινά, όσπρια και κόκκινο κρέας πρέπει να μπουν στην διατροφή σου.

Δείτε επίσης: Απλοί τρόποι και tips για να βελτιώσεις την μνήμη σου

Πολλά φρούτα και λαχανικά

FRUITS VEGETABLES

Βάλε στην διατροφή σου τα φρούτα και τις σαλάτες. Κάνε διάφορους συνδυσμούς για να μην βαριέσαι, στην χώρα μας έχουμε άφθονα φρούτα και λαχανικά, όλες τις εποχές του έτους.

Στοχευμένη γυμναστική

WALKING COUPLE

Αν θέλεις να παραμείνεις υγιής, πρέπει να χάσεις το κοιλιακό λίπος, και σ΄αυτό θα σε βοηθήσει και η γυμναστική. Τα πράγματα είναι απλά: Ξεκίνα το περπάτημα. Έχει αποδειχτεί ότι προκαλεί άμεση μείωση του λίπους στην κοιλιά.

Κοιμήσου περισσότερο

WOMAN SLEEPING

Έχει αποδειχτεί ότι άνθρωποι που κοιμούνται 7 με 8 ώρες κάθε βράδυ, έχουν λιγότερο σωματικό λίπος. Η έλλειψη ύπνου παράγει την ορμόνη της πείνας, την γκρελίνη, που αυξάνει την όρεξη σου. Γι’ αυτό, φρόντισε να κοιμάσαι καλά.

Νερό, νερό, νερό

Να πίνεις πολύ νερό, και να αποφεύγεις τα αναψυκτικά και τα ζαχαρούχα ποτά.

 

Αγάπη Νικολάου

Δείτε επίσης: Χειμωνιάτικη φρουτοσαλάτα με αρωματικό σιρόπι, βόμβα βιταμινών και ενέργειας

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα