Ανήκεις εκεί που νιώθεις ασφάλεια, αγάπη και αποδοχή

Όλοι θέλουμε να νιώθουμε δυνατοί, αυτάρκεις, και ανεξάρτητοι. Είμαστε εγωιστές κατά βάθος, γιατί νομίζουμε πως χωρίς να έχουμε ανάγκη κανέναν, μπορούμε να επιβιώσουμε, ότι κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε.

Έρχονται όμως κάποιες φορές τα δύσκολα, που όσο κι αν δεν θέλεις να το παραδεχτείς, ματώνεις, πληγώνεσαι, και θέλεις κάποιον δίπλα σου. Κάποιον να σου κρατήσει το χέρι, να σε πάρει αγκαλιά, να σε καταλάβει. Αυτόν που θα σε ηρεμήσει και θα σου πει πως όλα θα πάνε καλά.

MOTHER HUGGING DAUGHTER

Που σου υπόσχεται πως θα είναι δίπλα σου ότι κι αν συμβεί, να σου κρατά το χέρι. Που σε κοιτάει στα μάτια και νιώθεις πως διαβάζει την ψυχή σου, σε καταλαβαίνει απόλυτα.

Αυτός ο άνθρωπος που σου δίνει κουράγιο, που στεγνώνει τα δάκρυα σου.

Δείτε επίσης:  Tips ομορφιάς με ελαιόλαδο για να είσαι όμορφη από την κορφή μέχρι τα νύχια

Αυτός που είναι δίπλα σου στα δύσκολα, και το έχει αποδείξει. Αυτός ο άνθρωπος είναι αυτό που ψάχνεις. Είναι αυτός που σε κάνει να νιώθεις μαζί του ασφάλεια. Αυτός ο άνθρωπος είναι το λιμάνι σου.

Δεν είναι απαραίτητα ο σύντροφος σου, μπορεί να είναι κάποιος από την οικογένεια σου, ή κάποιος φίλος σου. Μπορεί να μην είναι ένας αλλά περισσότεροι. Τότε είσαι πραγματικά πολύ τυχερή!

Οι φίλοι σου, αυτοί που διαλέγεις και τους έχεις σαν οικογένεια σου, σε αυτούς προστρέχεις, γιατί τους έχεις διαλέξει, και ξέρεις πως θα σε καταλάβουν. Το έχουν αποδείξει πως είναι εκεί για σένα.

Είναι οι άνθρωποι που έχεις επιλέξει να βρίσκονται στην ζωή σου, είναι οι άνθρωποι που θα σε βοηθήσουν σε μια δύσκολη στιγμή.

OLD COUPLE

Είναι αυτοί που θα τρέξεις και ξέρεις πως θα είναι πάντα εκεί για σένα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι το σπίτι σου.

Το σπίτι μας είναι η φωλιά μας, είναι το σημείο αναφοράς μας, είμαστε εμείς, εκεί που ανήκουμε. Φροντίζεις το σπίτι σου να είναι όμορφο, καθαρό και όπως το θέλεις, όπως το έχεις φανταστεί, γιατί είναι το μέρος που σε κάνει να νιώθεις ασφαλής. Με αυτούς τους ανθρώπους νιώθεις ασφάλεια, εκεί ανήκεις. Αυτοί είναι το σπίτι σου.

Εκεί που νιώθεις ασφάλεια, αγάπη, αποδοχή, συμπόνοια, αγκαλιά… 

Εκεί ανήκεις!

 

Μαίρη Θεοδωρίδου

Δείτε επίσης: Τα υπέροχα πράγματα που σου συμβαίνουν όταν έχεις αυτοεκτίμηση και αυτοσεβασμό

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα