Αν το ονειρευτείς, θα το κάνεις, έλεγε ο Walt Disney και είχε δίκιο!

Όταν ήμασταν παιδιά κάναμε όνειρα.. Όνειρα εφικτά ή ανέφικτα, δεν έχει σημασία. Ονειρευόμασταν τη ζωή μας ως ενήλικες, και ήταν έτσι όπως ακριβώς την θέλαμε.

Έτσι όπως ξέραμε πως θα είμαστε ευτυχισμένοι.

Μεγαλώνοντας και προχωρώντας στην ενηλικίωση, ήρθε η απότομη προσγείωση. Γιατί συνέβη αυτό? Γιατί δόθηκε προτεραιότητα στο καθημερινό, στο βατό. Και ξέχασες το θέλω σου. Αυτό το θέλω που πάντα ήθελες.

MAN TREES

Ζούμε στην εποχή που μπορεί να ρουφήξει τα όνειρα και τις ελπίδες σου για το μέλλον. Στην εποχή της αβεβαιότητας, που πρώτο σου μέλημα είναι η επιβίωση σου. Στην εποχή του φόβου, όπου τα τρομαγμένα σχέδια ζωής, βγαίνουν στη διάρκεια των ονείρων.

Δείτε επίσης: Ενίσχυσε το ανοσοποιητικό σου στην καραντίνα. Οι τροφές που θα σου δώσουν δύναμη κι ευεξία

Είσαι ενήλικας πια, και ίσως σου έρχεται ένα χαμόγελο στα χείλη, καθώς σκέφτεσαι το παιδικό σου όνειρο. Αντικατέστησε όμως την λέξη “όνειρο” με την λέξη “στόχος”. Έτσι λέγονται τα όνειρα στην ενήλικη ζωή. Οι στόχοι που βάζεις είναι τα όνειρα της ζωής σου.

Τίποτα δεν είναι αδύνατο γι’ αυτόν που πραγματικά προσπαθεί! Γι’ αυτόν που δεν μένει άπραγος, έχοντας βιώσει την απόρριψη, γι’ αυτόν που επιβάλλει στον εαυτό του να μεγαλώσει μέσα του η θέληση για ζωή και η όρεξη για μελλοντικά επιτεύγματα.

Ότι θέλεις το μπορείς, αρκεί να το θέλεις πραγματικά.

COUPLE

Είναι δύσκολες οι εποχές που ζούμε, αυτό είναι κοινώς αποδεκτό. Πρέπει να καταβάλλεις την διπλάσια προσπάθεια για να πετύχεις τους στόχους σου. Και ναι, θα βρεις πόρτες κλειστές και αδιάφορες προσφορές. Αλλά αν πάψεις να το παλεύεις, αν συμβιβαστείς στα μικρά και στα αδιάφορα, δεν πρόκειται να βρεθεί μπροστά σου αυτό που πραγματικά σου αξίζει και σε γεμίζει. Αυτό που πραγματικά θέλεις, που είναι το στόχος σου, το όνειρο σου.

MAN AT THE SEA

Εμπόδια βλέπεις μόνο αν πάρεις τα μάτια σου απ’ τον στόχο σου.

Ζήσε, δούλεψε σκληρά για το όνειρο σου, και μην αφήνεις κανέναν να σε απογοητεύει. Το όνειρο σου είναι δικό σου, και κανείς δεν μπορεί να σου το πάρει.

 

Μαίρη Θεοδωρίδου

Δείτε επίσης: Απλοί τρόποι και tips για να βελτιώσεις την μνήμη σου

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα