Πως να διαχειριστείς την νέα χρονιά που ήρθε με όσα σου δίδαξε το 2021..

Ένας νέος χρόνος ήρθε.. Στην εκπνοή του παλιού είναι που συνήθως κάνεις τον απολογισμό σου, και μετράς. Μετράς απώλειες, μετράς στιγμές, τι κέρδισες, τι έχασες, τι πήρες και τι έδωσες.

Το 2021 ήταν ομολογουμένως μια δύσκολη χρονιά για όλο τον πλανήτη. Ποιος θα στο έλεγε ότι θα ζούσες παγκόσμια πανδημία! Ποιος θα στο έλεγε ότι θα ήσουν κλεισμένη στο σπίτι σου, αποκομμένη από τους δικούς σου, τους φίλους σου, και μακριά από την δουλειά σου.

HAPPY FAMILY

Μια πολύ δύσκολη χρονιά οικονομικά και συναισθηματικά. Η κατάθλιψη χτύπησε κόκκινα!  Με οικονομικά προβλήματα για την πλειοψηφία του κόσμου.

Αλλά ταυτόχρονα… Αυτή ήταν μια θαυματουργή χρονιά!

Ναι, ήταν!

Γιατί σε δίδαξε: Σε δίδαξε πως το σημαντικότερο όλων, το κυριότερο, το μέγα, είναι… η ευγνωμοσύνη. Ευγνωμοσύνη γιατί ζεις, αναπνέεις, βλέπεις ακόμα τον ήλιο. Υπάρχει σπουδαιότερο συναίσθημα από αυτό? ‘Ίσως και η αγάπη, η αγάπη που δεν φεύγει από την καρδιά σου για τους ανθρώπους σου, όσο δύσκολα κι αν πέρασες.

BLONDE GIRL IN THE SUN

Δείτε επίσης:  Μην αφήνεις την πικρία και τα αρνητικά συναισθήματα να σε δηλητηριάζουν. Ξαναβρές τη χαρά. Ξύπνα τη χαρά μέσα σου!

Αυτή η χρονιά σε έκανε να εκτιμήσεις την αξία της ζωής. Την αξία της οικογένειας σου, των παιδιών σου, των γονιών σου, των στιγμών σου. Η ανεκτίμητη αξία της στιγμής: Ένα ηλιοβασίλεμα, το χαμόγελο του παιδιού σου, ο ήλιος που πέφτει το πρωί στο πρόσωπο σου. Αυτή είναι η αξία, και όχι τα υλικά αγαθά. Κι αυτά χρειάζονται για να ζήσεις, αλλά δεν είναι το παν.

Κι έμαθες πια!

Το 2021 έμαθες: Ότι η πραγματική αξία της ζωής είναι η ίδια η ζωή. Έγινες σοφότερος άνθρωπος, συνειδητοποίησες ότι αληθινή ευτυχία είναι να έχεις φίλους και αδελφούς με τους οποίους μπορείς να μιλήσεις, να γελάσεις και να τραγουδήσεις.

MOTHER AND DAUGHTER

Το 2021 ήταν μια χρονιά που σε δίδαξε την πραγματική αξία της ζωής. Ζεις, κι αυτό είναι το σπουδαίο.

Ήρθε μια νέα χρονιά, γεμάτη προσδοκίες και όνειρα. Στο χέρι σου είναι να την ζήσεις την χρονιά σου με άλλα μάτια αυτή την φορά. Γιατί τώρα ξέρεις. Ξέρεις να εκτιμάς. Και να είσαι ευγνώμων!

Καλή χρονιά!

 

Μαίρη Θεοδωρίδου

Δείτε επίσης: Βατόμουρα: Τα “μαγικά” φρούτα με τις πολλές θεραπευτικές ιδιότητες

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα