Να αγκαλιάζεστε! Η αγκαλιά είναι βάλσαμο στην ψυχή

Την αγκαλιά την χρειάζονται όλοι. Νέοι, γέροι, μικροί μεγάλοι. Την αγκαλιά όλοι μπορούν να την προσφέρουν, και όλοι μπορούν να την δεχτούν.

Η αγκαλιά είναι βάλσαμο για την ψυχή, και για αυτόν που την προσφέρει, και για αυτόν που την δέχεται. Η αγκαλιά δεν έχει λέξεις, όμως από αυτήν θα ακούσεις τις πιο όμορφες κουβέντες.

FAMILY HUG

Γιατί η αγκαλιά δεν έχει στόμα αλλά μιλάει, και λέει πολλά.

Αν η αγκαλιά ήταν συναίσθημα, θα ήταν αυτό της παιδικής ασφάλειας, στην αγκαλιά της μάνας σου. Αν η αγκαλιά ήταν μυρωδιά θα ήταν γλυκιά σαν την βανίλια. Αν η αγκαλιά είχε ήχο, θα ήταν αυτός της χαρούμενης καμπάνας που ανακοινώνει χαρμόσυνα νέα.

WOMAN BLACK HAIRS

Δείτε επίσης: Πως θα βοηθήσεις το παιδί σου να ανοίξει τα φτερά του

Η αγκαλιά προσφέρει αγάπη, προσφέρει γαλήνη, προσφέρει ασφάλεια. Σου λέει ότι “εγώ είμαι εδώ” και δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από αυτό.

Όλοι χρειάζονται την αγκαλιά. Κι ας μην το παραδέχονται μερικοί, την χρειάζονται όλοι γιατί είναι βάλσαμο. Με μια αγκαλιά δείχνεις τα συναισθήματα σου, δείχνεις την αγάπη σου. Έρευνες έδειξαν ότι η αγκαλιά αυξάνει την αιμογλοβύνη στο αίμα. Αυτό δημιουργεί ευεξία, και βοηθά να ξεπεράσουμε τους φόβους μας.

HUG MOM
Η αγκαλιά είναι ευτυχία, χαρά.

Μην κάνεις ξενέρωτες, χαλαρές αγκαλιές. Αγκάλιασε τον άλλο σφιχτά, δυνατά. Πρόσφερε την θέρμη της αγκαλιάς σου, την χρειάζεται ο σύντροφος σου, το παιδί σου, οι γονείς σου, οι φίλοι σου. Αγκαλιές φιλικές, αδελφικές, γονεϊκές, ερωτικές, όλες έχουν την σημασία και την βαρύτητα τους.

Γι΄αυτό να αγκαλιάζεστε. Η αγκαλιά είναι αγάπη!

 

Κατερίνα Νικολοπούλου

Δείτε επίσης: Τα 10 καλύτερα βότανα του κόσμου για καλύτερη υγεία και ευεξία

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα