Μυστικά για καθαρό σπίτι αν έχεις κατοικίδιο

Οι τετράποδοι φίλοι σας είναι σίγουρο πως κάνουν το καθάρισμα του σπιτιού δύσκολη υπόθεση. Μυστικά για καθαρό σπίτι αν έχεις κατοικίδιο!

Με τις παρακάτω συμβουλές θα καταφέρεις να περιορίσεις την ακαταστασία, και να έχεις ποιο ποιοτικό χρόνο για σένα, αλλά και μαζί τους:

Ψέκασε το μπολ του φαγητού του με λάδι. Έτσι δεν θα κολλάνε οι τροφές πάνω, και θα καθαρίζεται πιο εύκολα. Φυσικά, να το πλένεις καθημερινά για να διατηρείται καθαρό και χωρίς μικρόβια.

DOG BOTTLE

Τοποθέτησε ένα μικρό πατάκι κάτω από το μπολ φαγητού και νερού, για να μην λερώνεται το πάτωμα. Αυτή είναι μια πολύ καλή λύση για να είναι ο χώρος καθαρός και συμμαζεμένος. Έτσι μαθαίνει και ο σκύλος τα όρια του χώρου για το φαγητό του.

Γενικώς, προμηθεύσου με πολλά πατάκια και τοποθέτησε τα μπροστά από κάθε πόρτα. Ακόμα και μπροστά από τον καναπέ. Τινάζονται και πλένονται εύκολα, κι έτσι δεν θα λερώνεται και το χαλί σου.

DOGS BED

Αγόρασε φτηνά ριχτάρια για τους καναπέδες σου. Έτσι θα απολαμβάνεις την συντροφιά του φίλου σου και στον καναπέ χωρίς να έχεις να σκεφτείς ότι θα σου λερώσει ή χαλάσει το ακριβό σου ριχτάρι. Και φυσικά μην σκεφτείς να αφήσεις ποτέ τον καναπέ σου χωρίς ριχτάρι αν θέλεις να είναι καθαρός.

Να έχεις πάντα διαθέσιμα μωρομάντηλα. Είναι ιδανικά για να καθαρίσεις τις τρίχες που αφήνει το κατοικίδιο σου.

Δείτε επίσης:Περισσότερα κατοικίδια, λιγότερες αλλεργίες για τα παιδιά λένε οι έρευνες

GREY TOWEL DOG

Φτιάξε ένα καθαριστικό από μισό νερό, μισό λευκό ξύδι, και 3 -4 σταγόνες απορρυπαντικό πιάτων. Θα σε σώσει από τα “ατυχήματα” του φίλου σου και όχι μόνο. Είναι ιδανικό για το πάτωμα, τους τοίχους, και όποια άλλη επιφάνεια λερωθεί.

Ευτυχία Κοσμίδη

Δείτε επίσης: Έχεις γάτα? Δεν πως να την κάνεις χαρούμενη

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα