Έχεις γάτα? Δεν πως να την κάνεις χαρούμενη

Συνήθως οι περισσότεροι προτιμούν τα σκυλιά όταν σκέφτονται για κατοικίδιο. Έχεις σκεφτεί όμως, ότι η γάτα θα μπορούσε να γίνει η καλύτερη σου φίλη? Έχεις γάτα? Δεν πως να την κάνεις χαρούμενη!

Οι γάτες είναι γλυκές, τρυφερές, χαδιάρες, και κρατούν εξαιρετική συντροφιά.

Ανεξάρτητα ζώα από την φύση τους, χρειάζονται όμως κι αυτές την φροντίδα τους. Πρέπει να αφιερώνεις χρόνο στην γάτα σου όπως και σε όλα τα κατοικίδια, αν θέλεις να είναι ευτυχισμένα.

WOMAN CAT

Καλύτερα να τις έχεις ζευγάρι

Ειδικά στις περιπτώσεις που λείπεις πολλές ώρες από το σπίτι, θα έχουν παρεούλα η μια την άλλη, γιατί η γάτα είναι ένα ζώο που θέλει συντροφιά.

Η επίσκεψη στον κτηνίατρο επιβάλλεται, αυτός θα σε ενημερώσει για τις ιδιαιτερότητες που έχουν οι γάτες, και θα σου πει πως να την φροντίσεις.

Έχεις γάτα? Δεν πως να την κάνεις χαρούμενη!

Αγόρασε άμμο

Έτσι, θα μάθει να πηγαίνει εκεί για την “ανάγκη” της, και θα διατηρείται το σπίτι σου καθαρό.

Τάισε την σωστά, και δώσε της αυτό που θέλει, διαφορετικά θα το πάρει μόνη της.

PINK CAT

Οι γάτες λατρεύουν τα παιχνίδια, γι’ αυτό αγόρασε διάφορα παιχνιδάκια που υπάρχουν στην αγορά – τα οποία φυσικά δεν χρειάζεται να είναι ακριβά. Θα την απασχολήσουν και θα την κάνουν χαρούμενη.

Φρόντισε να ετοιμάσεις μια γωνιά για να μπορεί να ξύνει τα νύχια της, αλλιώς ο καναπές σου την έβαψε. Να την αγαπάς και να την φροντίζεις, να ασχολείσαι μαζί της. Έτσι η γάτα σου θα είναι σίγουρα ευτυχισμένη!

Αγόρασε της ένα τσιπάκι. Θα σε βοηθήσει να την βρεις στην περίπτωση που χαθεί.

Πέρνα χρόνο με την γατούλα σου, κι αυτή θα σε αποζημιώσει γουργουρίζοντας ευτυχισμένη στην αγκαλιά σου!

 

Ευτυχία Κοσμίδη

Δείτε επίσης: Αγάπη, αυτοπεποίθηση, καλή υγεία, είναι μερικά από τα οφέλη που σου προσφέρουν τα κατοικίδια

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα