Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Μελαγχόλησες που ήρθε το Φθινόπωρο? Παρ’ το αλλιώς και δες τις νέες ευκαιρίες

Το Φθινόπωρο έχει συχνά συνδεθεί με την μελαγχολία, καθώς τελειώνει το καλοκαίρι, η πιο “φωτεινή” εποχή του χρόνου. Η αλλαγή ακόμα και της διάρκειας της ημέρας που μικραίνει, σου φέρνουν μια μικρή μελαγχολία, καθώς ξέρεις ότι ο Χειμώνας περιμένει στην γωνία.

Κι όμως, το Φθινόπωρο είναι μια υπέροχη εποχή, ιδανική για νέα ξεκινήματα.

Το Φθινόπωρο είναι η ευκαιρία σου για restart, είναι οι τελευταίοι 4 μήνες του έτους, και αν τους εκμεταλλευτείς σωστά, μπορείς να καταφέρεις ότι δεν πρόλαβες τους προηγούμενους μήνες.

WOMAN PHOTOGRAPH
Ο καιρός είναι ακόμα θαυμάσιος για να συνεχίσεις τις βόλτες σου στην φύση, για να γευτείς την αλλαγή της φύσης στο έπακρο.

Δείτε επίσης: Ακόμα κι όταν όλα σου πάνε στραβά…. Θυμήσου αυτά τα 5 πράγματα και χαμογέλα!

Κοίταξε τα δέντρα, πως αδειάζουν, αλλάζουν φύλλωμα.. Ξεγυμνώνονται για να ξεκινήσουν πάλι από την αρχή, για να γεμίσουν με ένα νέο, λαμπερό, πλούσιο, καινούργιο φύλλωμα.

MOM GIRL

Αυτό να κάνεις κι εσύ. Το Φθινόπωρο είναι η 2η ευκαιρία σου! Είναι η κατάλληλη εποχή για να δράσεις. Κατάστρωσε τα σχέδια σου, βγάλε πλάνα, και ξεκίνα. Ξεκίνα και βάλε σε τάξη τα παιδιά σου, την οικογένεια σου, την δουλειά σου. Τακτοποίησε εκκρεμότητες, και βάλε μπρος για αυτά που ονειρεύτηκες.

Μπορείς να συνεχίσεις την κοινωνική σου ζωή, τις εκδρομές σου, τις βόλτες σου. Το τοπίο αλλάζει, και είναι και αυτό όμορφο, γιατί είναι διαφορετικό. Έρχεται μια άλλη εποχή του χρόνου, και πρέπει να είσαι ευγνώμων που θα την ζήσεις και αυτήν.

FRIENDS
Έχεις δρομολογήσει όλα όσα είχες σκοπό να κάνεις αυτό το έτος? Αν ναι, συνέχισε έτσι, είσαι σε καλό δρόμο. Αν όχι, τώρα είναι η ευκαιρία σου. Έχεις 4 ολόκληρους μήνες για να πραγματοποιήσεις όσα ήθελες πριν τελειώσει το έτος.

Και αν δεν προλάβεις να τα κάνεις όλα, θα έχεις προσπαθήσει για το καλύτερο.

Το Φθινόπωρο είναι μια υπέροχη εποχή, κι αν σε μελαγχολεί μην ανησυχείς, είναι γλυκιά η μελαγχολία του. Και μην ξεχνάς, άλλωστε θα έρθει πάλι το καλοκαίρι!

 

Μαίρη Θεοδωρίδου

Δείτε επίσης: Έτσι θα χάσεις το λίπος στην κοιλιά: Τα θαυματουργά φρούτα που θα σε βοηθήσουν

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα