Λευκό, κόκκινο ή μπλε? Τι δείχνει το αγαπημένο σου χρώμα για τον χαρακτήρα σου

Το αγαπημένο μας χρώμα μπορεί να “πει” περισσότερα για εμάς από ό,τι νομίζουμε. Μπορεί να μη βρείτε απόλυτη ταύτιση για όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται σε κάθε χρώμα, ωστόσο θα διαπιστώσετε ότι μάλλον έχετε πολλά κοινά με αυτά που αντικατοπτρίζονται στο αγαπημένο σας χρώμα.

Τι δηλώνει το αγαπημένο μας χρώμα για τα χαρακτηριστικά μας

– Μπλε: Έχετε βάθος σαν άνθρωποι, είστε ήρεμοι και οι άλλοι σας εμπιστεύονται εύκολα. Ακριβώς σαν τον ωκεανό, εμφανίζεστε δυνατοί και με αυτοπεποίθηση αλλά κάτω από την επιφάνεια κρύβονται πολλά περισσότερα. Ακόμη, αναζητάτε την αρμονία και την γαλήνη και είστε πολύ περιποιητικός με τους ανθρώπους γύρω σας.

– Κόκκινο: Έχετε έντονη προσωπικότητα και είστε γεμάτοι ενέργεια. Σας αρέσει η περιπέτεια, είστε αυθόρμητοι και διψάτε για οτιδήποτε σας ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Έχετε πάθος, είστε φιλόδοξοι και ανταγωνιστικοί. Σας αρέσει επίσης να είστε το κέντρο της προσοχής και ζείτε τη ζωή σας με πάθος.

– Πράσινο: Είστε πρακτικό μυαλό και επίμονοι. Σας αρέσει η σταθερότητα και η ισορροπία ενώ είστε γενναιόδωροι με τα αισθήματά σας και τις σκέψεις σας. Ακριβώς σαν τη φύση, προσελκύετε και γοητεύετε τους άλλους χωρίς να χρειάζεται να προσπαθείτε πολύ ενώ η αίσθηση της αυτοεκτίμησής σας, σας κάνει αξιαγάπητους.

COLOURS

Δείτε επίσης: Ποια είναι τα αντικείμενα που όλοι έχουμε στο σπίτι και μας προκαλούν άγχος

– Μαύρο: Με ισχυρή θέληση, σας αρέσει να κυνηγάτε αυτό που θέλετε, χωρίς φόβο. Είστε αινιγματικοί και γοητευτικοί αλλά συχνά μπορεί να φανείτε λίγο αυταρχικοί στους άλλους και απρόσιτοι.

– Λευκό: Σας αρέσει η απλότητα και η ηρεμία ενώ είστε θετικοί σαν άνθρωποι και αισιόδοξοι για το μέλλον. Αρέσει στους άλλους να βρίσκονται κοντά σας καθώς εκπέμπετε αισιοδοξία και χαρά. Σπανίως ρισκάρετε με τις αποφάσεις σας, ενώ παράλληλα είστε ανεξάρτητοι και σας αρέσει να περνάτε χρόνο με τον εαυτό σας.

– Καφέ: Είστε ήρεμοι και σας αρέσει η ασφάλεια και η άνεση. Είστε πιστοί, ταπεινοί και αξιόπιστοι. Είστε εξαιρετικοί γονείς, σύντροφοι και φίλοι για τους άλλους ενώ συνήθως είστε εργασιομανείς. Έχετε μια ευαίσθητη πλευρά που κάνει τους άλλους να θέλουν να ανοιχτούν σε εσάς.

BOY HANDS COLOURS

– Κίτρινο: Είστε περίεργοι για τη ζωή και σας αρέσει να μαθαίνετε νέα πράγματα. Αναζητάτε πάντα την ευτυχία και την αυτο-ολοκλήρωση. Σας αρέσει να φτιάχνετε τη διάθεση των άλλων ακόμη και αν η δική σας δεν είναι στα ύψη. Είστε ευφυείς αλλά σας αρέσει να κρύβετε το πραγματικό σας πρόσωπο από τους άλλους.

– Ροζ: Είστε η καρδιά όλων των χρωμάτων. Είστε ευγενικοί, ευαίσθητοι και “ζεστοί’ άνθρωποι. Πάντα δίνετε περισσότερα από όσα λαμβάνετε ενώ είστε ρομαντικοί και γοητευτικοί. Έχετε ενθουσιασμό μικρού παιδιού, κάτι που σας κάνει ακόμη περισσότερο αγαπητούς.

– Μοβ: Έχετε καλλιτεχνική φύση και ανεπτυγμένο ένστικτο. Σας ενδιαφέρει η πνευματικότητα και το βαθύτερο νόημα της ζωής. Σας αρέσει να αναλύετε τα πάντα και έχετε εκλεπτυσμένο γούστο. Κάποιες φορές η διάθεσή σας μπορεί να επηρεάζεται καθώς η αναλύετε τα πάντα μέσα σας.

– Ασημί: Είστε σκεπτικιστής και με μεγάλη φαντασία. Βλέπετε τα πράγματα από διαφορετική οπτική από τους άλλους και δεν φοβάστε να εκφέρετε τη γνώμη σας. Σας αρέσει να μοιράζεστε τη γνώση σας με τους άλλους και είστε μαγνήτης ανθρώπων λόγω της ιδιαίτερης αύρας σας.

– Χρυσό: Σας αρέσει να τραβάτε την προσοχή και έχετε ηγετικές ικανότητες. Έχετε αυτοπεποίθηση και είστε χαρισματικοί. Γνωρίζετε την αξία σας και παράλληλα είστε δοτικοί, αυθεντικοί, άξιοι εμπιστοσύνης και πάντα αναζητάτε την ποιότητα από την ποσότητα.

 

πηγη

Δείτε επίσης: Πίνεις αρκετό νερό? Σημάδια που μαρτυρούν ότι χρειάζεσαι άμεσα

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα