Γιατί λιγότερο ελκυστικές γυναίκες τραβάνε όλα τα βλέμματα? 

Πολλές φορές βλέπουμε λιγότερο ελκυστικές γυναίκες να τραβάνε τη προσοχή των αντρών, ενώ οι όμορφες να είναι μόνες. Γιατί συμβαίνει αυτό όμως?
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που ελκύουν τους άντρες?

Τι κάνει αυτή η γυναίκα και δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από αυτήν οι άντρες?

Ας δούμε παρακάτω:

Έχει αυτοπεποίθηση
Αν μια γυναίκα πιστεύει, ότι είναι ακαταμάχητη, αυτό θα πιστέψουν και όλοι οι υπόλοιποι για εκείνη. Γιατί αυτό εκπέμπει!

Είναι ανεξάρτητη
Μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει. Αναλαμβάνει δράση για να λύσει μόνη της τα προβλήματά της.
Είναι ειλικρινής
Δεν προσποιείται, είναι ο εαυτό της. Μια πραγματικά ελκυστική γυναίκα είναι απλή, και ακομπλεξάριστη.

Δείτε επίσης:  Άλλαξε την ροή της ζωής σου: Ξεφορτώσου άμεσα πράγματα που δεν χρειάζεσαι!

Έχει επικοινωνιακές δεξιότητες
Οι άντρες επιζητούν την συντροφιά ανοιχτών και επικοινωνιακών γυναικών, που μπορούν να κάνουν έξυπνες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Μαζί της μπορούν να συζητήσουν τα πάντα, πράγμα που τους κάνει να την θαυμάζουν για τις γνώσεις τους, ακόμα κι αν έχουν διαφορετική άποψη.

Παρουσιάζει σωστά τον εαυτό της
Μια περιποιημένη και κατάλληλα ντυμένη για κάθε περίσταση γυναίκα δεν αποτυγχάνει ποτέ να τραβήξει την προσοχή των αντρών. Ξέρει τι θέλει, ξέρει πως να το ζητήσει και να “εκμεταλλευτεί” καταστάσεις προς όφελος της, χωρίς να υποβιβάζει τους άλλους. Εκεί δείχνει και την δύναμη της.

Δείτε επίσης: Εκανες τη στεναχώρια σου αυτοάνοσο, κατάπιες την δυστυχία σου και χωρίς να το θέλεις επιτέθηκες στον ίδιο τον οργανισμό σου!

WOMEN TALKING

Αιχμαλωτίζει τους άντρες με το χαμόγελό της
Οι χαμογελαστές γυναίκες που έχουν αίσθηση του χιούμορ είναι ο μεγαλύτερος πόλος έλξης για το αντίθετο φύλο. Μια γυναίκα με έξυπνη αίσθηση του χιούμορ είναι μια πολύ ερωτική γυναίκα.

Έχει θηλυκότητα
Είναι sexy, γλυκειά όταν πρέπει έτσι ώστε να κάνει τον άντρα να αισθάνεται σημαντικός και δυνατός. Είναι γατούλα όταν χρειάζεται, του δίνει την αίσθηση ότι αυτός είναι ο κυρίαρχος, και τον αφήνει να κάνει παιχνίδι, δίνοντας αλλά και παίρνοντας πρωτοβουλίες.

Έχει χιούμορ και είναι ακομπλεξάριστη.  Μια έξυπνη γυναίκα ξέρει να αυτοσαρκάζεται. Η ίδια θα φροντίσει να τονίσει τα δυνατά της σημεία, αλλά και να σαρκάσει τα αδύναμα, δίχνοντας έτσι ότι δεν κομπλάρει σε τίποτα. Δεν προσβάλλει τους άλλους, φροντίζει πάντα με επιχειρήματα, μέσα από το χιούμορ της, να κάνει κατανοητό αυτό που θέλει να πει.

Νάντια Πολίτη

Δείτε επίσης: Γανόδερμα: το ανώτερο από όλα τα βότανα για το ανοσοποιητικό, την αρθρίτιδα, την υπέρταση, τις αλλεργίες, το σάκχαρο κτλ

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα