Αφιέρωσε πραγματικό χρόνο στον εαυτό σου, κάνε ότι σε αποφορτίζει και σε κάνει να νιώθεις καλά. Και δες τι θα σου συμβεί…

Ο χρόνος που αφιερώνεις τον εαυτό σου είναι πολύτιμος. Κλείσε το κινητό σου, διάβασε ένα βιβλίο ή δες την αγαπημένη σου ταινία.

Κάνε ότι σε αποφορτίζει και σε κάνει να νιώθεις καλά, όταν είσαι μόνη σου.

Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και μόνο υπέροχα πράγματα θα σου συμβούν!

– Κάνεις ότι πραγματικά θέλεις

Μόνο εσύ γνωρίζεις τι σε κάνει να περνάς πραγματικά καλά. Δεν συμβιβάζεσαι με την απόφαση κανενός, είσαι μόνη σου, θα κάνεις ότι ευχαριστεί μόνο εσένα. Ότι σε γεμίζει, σου δίνει χαρά. Αξίζει κάποιες φορές να μην κανονίσεις με κάποια παρέα να να μείνεις μόνη.

WOMAN YOGA

– Αδειάζεις το μυαλό σου, αναζωογονείσαι

Εστιάζεις στα θέλω και στις ανάγκες σου. Στις δικές σου, όχι των άλλων. Αφουγκράζεσαι, ακούς τον εαυτό σου. Κλείσε όλους τους θορύβους τριγύρω και άκου τι έχει να σου πει.

– Αναπτύσσεται η συναισθηματική σου νοημοσύνη

Αφιερώνοντας χρόνο στο εαυτό σου μαθαίνεις να αναγνωρίζεις τα συναισθήματα σου. Μαθαίνεις καλύτερα τον εαυτό σου, κι έτσι όταν βρεθείς με κόσμο μαθαίνεις να ξεχωρίζεις και τα συναισθήματα των άλλων.

– Γεμίζεις τις μπαταρίες σου

Κακά τα ψέματα, όταν είσαι μόνη σου χαλαρώνεις πραγματικά χωρίς να έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν! Κάνεις ότι σου αρέσει, κι ας θεωρείται βλακεία ή χαμένος χρόνος για κάποιους άλλους, εσένα έτσι σου αρέσει! Έτσι “φορτίζεις” τις μπαταρίες σου. Ο προσωπικός σου χρόνος είναι ιερός.

Δείτε επίσης: Το χειμωνιάτικο λαχανικό που ρίχνει την χοληστερόλη, καταπολεμά τις φλεγμονές, και προστατεύει από τον καρκίνο

BOOKS CLOCK

– Αποκτάς σχέση εμπιστοσύνης με τον εαυτό σου.

Γνωρίζεις τον εαυτό σου καλύτερα, αποκτάς το υπέροχο συναίσθημα του “μπορώ και μόνη μου”. Έχεις την αυτοπεποίθηση να κάνεις πράγματα που παλαιότερα θα έκανες μαζί με άλλους, μόνη σου. Όπως το να πας κινηματογράφο να δεις την ταινία που σου αρέσει.

WALKING

– Επαναπροσδιορίζεις την σχέση σου με τους άλλους.

Αυτό συμβαίνει λόγω της μικρής σου απομόνωσης. Η καθημερινή επαφή με τους άλλους πολλές φορές κουράζει, με αποτέλεσμα να έρχεται η τριβή στις σχέσεις μας. Όταν είσαι μόνη επανεκτιμάς ανθρώπους, καταστάσεις και συμπεριφορές. Καταλαβαίνεις τι πραγματικά αξίζει και τι όχι.

 

Κατερίνα Νικολοπούλου

Δείτε επίσης: Τι συμβαίνει στο σώμα σου όταν είσαι ερωτευμένη

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα