Άνθρωποι που δεν πίστεψε σε αυτούς κανείς, κι έγιναν σπουδαίοι. Μην σταματάς να κυνηγάς τα όνειρα σου ότι κι αν σου λένε οι άλλοι

Άνθρωποι σπουδαίοι, άνθρωποι γνωστοί που κάποτε είχαν ένα όνειρο. Κανείς δεν πίστεψε σ’ αυτούς, εκείνοι όμως συνέχισαν να κυνηγούν το όνειρο τους, και …. τα κατάφεραν!

Ο Vincent Van Gogh πούλησε μόνο έναν πίνακα όσο ζούσε για 400 φράγκα. Αυτό δεν τον σταμάτησε από το να συνεχίσει να ζωγραφίζει, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει 900 έργα. Τα έργα του σήμερα αξίζουν εκατομμύρια.

O Albert Einstein άρχισε να μιλάει όταν ήταν 4 ετών. Στο σχολείο οι δάσκαλοι και οι γονείς του νόμιζαν ότι είχε πρόβλημα. Αποβλήθηκε από το σχολείο και αργότερα απέτυχε στις εξετάσεις να μπει στο Swiss Polytechnic Institute στη Ζυρίχη. Κυνήγησε το όνειρο του, και τα κατάφερε.

CARRY A STONE
Οι δάσκαλοι του Beethoven θεωρούσαν ότι είναι ανεπίδεκτος στο βιολί και ότι ποτέ δε θα μπορούσε να τα καταφέρει ως συνθέτης. Εκείνος όμως συνέχισε…

Οι δάσκαλοι του Thomas Edison είπαν ότι ήταν “πολύ χαζός για να μάθει οτιδήποτε”. Ξέρετε ποιος ήταν, έτσι? Αυτός που κατασκεύασε τον ηλεκτρικό λαμπτήρα.

Οι ατζέντηδες modeling της Marilyn Monroe θεωρούσαν ότι έπρεπε να ακολουθήσει καριέρα ως γραμματέας. Μέχρι εκεί νόμιζαν ότι μπορεί να φτάσει. Πόσο λάθος έκαναν..

O Αλχημιστής του Πάολο Κοέλιο πούλησε μόνο 800 αντίτυπα στην πρώτη του έκδοση και ο εκδότης αποφάσισε να το αποσύρει. Σήμερα αποτελεί το πέμπτο βιβλίο σε πωλήσεις όλων των εποχών με 65 εκατομμύρια αντίτυπα…

WOMAN AT THE SKY

Δείτε επίσης: Τα πολύτιμα Ω-3 λιπαρά οξέα: Μειώνουν  την ΔΕΠΥ στα παιδιά, είναι απαραίτητα για καλή υγεία. (Υπέροχη συνταγή με σολομό).

O Michael Jordan απορρίφθηκε από την ομάδα μπάσκετ του σχολείου του. Θεωρούνταν μέτριος παίχτης. Τους διέψευσε πανηγυρικά. Γιατί συνέχισε να κυνηγάει το όνειρο του..

Ο Walt Disney απολύθηκε από εφημερίδα γιατί “δεν είχε φαντασία ούτε καλές ιδέες.” Εκείνος όμως συνέχισε να δουλεύει για το όνειρο του..

Το μυθιστόρημά της J.K Rowling “Harry Potter” απορρίφθηκε από 12 εκδοτικούς οίκους. Εκείνη όμως δεν απογοητεύτηκε. Πήγε στον επόμενο. Την συνέχεια την ξέρετε..

Αυτοί οι άνθρωποι – και πολλοί άλλοι – δεν έκαναν κάτι διαφορετικό από αυτό που αρχικά είχαν πιστέψει. Δεν άλλαξαν το όνειρο τους. Απλά ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ να πιστεύουν σε αυτό!

Συνέχισαν, ανεξάρτητα από τις αντίξοες συνθήκες, να κυνηγούν, να ζουν, να δρουν για το όνειρο τους. Και τα κατάφεραν!

Έχεις υποχρέωση στον εαυτό σου, στο παιδί που ήσουν κάποτε, να προσπαθήσεις, να κάνεις τα πάντα για να κυνηγήσεις το όνειρο σου.

Προστάτεψε το όνειρο σου, είναι δικό σου. Και αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρεις!

 

Χριστίνα Αργυρού

Δείτε επίσης: Super προορισμοί στην Ελλάδα για Φθινοπωρινά weekends

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα