Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Σύντομα θα αισθανόμαστε την γεύση που δείχνει η τηλεόραση γλύφοντας την οθόνη

Η τηλεόραση σύντομα δε θα αφορά μόνο την όραση και την ακοή σας. Ο Ιάπωνας καθηγητής Homei Miyashita του Meiji University, παρουσίασε την Taste the TV, μία τηλεόραση στην οποία μπορείτε να γλείψετε όποια γεύση προσφέρει η οθόνη της.

Ο Miyashita αναπτύσσει τη συσκευή από το 2020

και το πρωτότυπο που παρουσίασε στέλνει ηλεκτρικά σήματα σε 10 δοχεία γεύσης τα οποία ψεκάζονται στη σωστή αναλογία για να δημιουργήσουν μία συγκεκριμένη γεύση που καλύπτει τη μεμβράνη της οθόνης.

Δείτε επίσης: Ποιο είναι το μεσημεριανό των πιο υγιών παιδιών στον κόσμο

MAN STANDING

Το όραμα του καθηγητή είναι να δημιουργήσει οθόνες που μπορούν να γευτούν οι σεφ ή τηλεοράσεις στις οποίες μπορείς να κατεβάσεις γεύσεις, όπως κάνει κανείς σήμερα με τραγούδια ή videos, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να γευτεί συνταγές από όλο τον κόσμο από το σαλόνι του σπιτιού του.

Ο Miyashita χρειάστηκε ένα έτος για να κατασκευάσει το πρωτότυπο

και θεωρεί πως η ανάπτυξή του σε μία τελική εκδοχή για πώληση από μία εταιρία θα ήταν πολύ εύκολη, ενώ υπολογίζει πως το κόστος κατασκευής της δε θα ξεπερνούσε τα $875.

Πηγή unboxholics.com

Δείτε επίσης: Να ταξιδεύεις οπωσδήποτε μια φορά τον χρόνο, τα ταξίδια κάνουν τη ζωή σου πιο ευτυχισμένη!

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα