Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Στα 500 ευρώ αυξάνεται το πρόστιμο από τα 300 για τους παραβάτες των μέτρων σύμφωνα με τον πρωθυπουργό. Οι νέες ανακοινώσεις

«Το πρόστιμο για τους παραβάτες θα αυξηθεί από τα 300 στα 500 ευρώ ώστε να μπορούμε να αναθερμάνουμε την οικονομία δίχως να βάλουμε σε κίνδυνο την υγεία με ένα τρίτο κύμα πανδημίας»

Την αύξηση του προστίμου για παραβίαση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας στα 500 ευρώ ανακοίνωσε από το βήμα της Ολομέλειας ο πρωθυπουργός παρόλο που ο ίδιος αναγνώρισε ότι οι πολίτες πειθάρχησαν κατά την περίοδο των εορτών.

WOMAN WHITE BLOUZE

Δείτε επίσης: Αμύγδαλα για χοληστερίνη, οστεοπόρωση, κρυολόγημα, αντιγήρανση

Το ύψος του βασικού μισθού θα προσεγγίζει, πλέον, το πρόστιμο για την παραβίαση των μέτρων. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος επισήμανε πως η καλή επιδημιολογική εικόνα της χώρας οφείλεται στη συμμόρφωση και πειθάρχηση των πολιτών με τα μέτρα κατά την περίοδο των εορτών, εν συνεχεία κατέστησε γνωστό ότι το πρόστιμο από τα 300 ευρώ θα ανέλθει στα 500 ευρώ, με πρόφαση την ασφαλή επανεκκίνηση της οικονομίας και του λιανεμπορίου τη Δευτέρα.

«Το πρόστιμο για τους παραβάτες θα αυξηθεί από τα 300 στα 500 ευρώ ώστε να μπορούμε να αναθερμάνουμε την οικονομία δίχως να βάλουμε σε κίνδυνο την υγεία με ένα τρίτο κύμα πανδημίας» είπε, προσθέτοντας ότι κάθε μήνας lockdown κοστίζει περισσότερα από 3 δισ. ευρώ.

Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι παρατείνεται για ένα μήνα η κάλυψη ενοικίου για τις επιχειρήσεις αλλά και η καταβολή των επιδομάτων ανεργίας που έχουν λήξει για δύο μήνες.

 

πηγή

Δείτε επίσης: Πως να διαχειριστείς την νέα χρονιά που ήρθε με όσα σου δίδαξε το 2020..

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα