Ολόσωμο ή μπικίνι? Τα κριτήρια για να διαλέξεις το μαγιό που κολακεύει την σιλουέτα σου.

 

Ολόσωμο ή μπικίνι? Τα κριτήρια για να διαλέξεις το μαγιό που κολακεύει την σιλουέτα σου.

Ξεκίνησαν οι βουτιές στην θάλασσα, και ήρθε η ώρα να διαλέξεις το μαγιό που θα φορέσεις.  Δεν πρέπει να είναι κάτι που σε προβληματίζει, καθώς  υπάρχουν μαγιό για κάθε σωματότυπο, που κολακεύουν και αναδεικνύουν τα δυνατά σου σημεία.
Παρακάτω θα δεις πως να διαλέξεις το μαγιό που σου ταιριάζει, για να νιώθεις όμορφη και sexy στην παραλία.
ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΜΗΛΟ
Αυτός ο σωματότυπος έχει συνήθως λεπτά πόδια και φαρδύ κορμό. Θα πρέπει να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ότι έχεις μακριά πόδια, ή λεπτότερη μέση. Αν έχεις μεγάλη κοιλιά, διάλεξε ολόσωμο μαγιό που να έχει μια διαχωριστική γραμμή, ζώνη ή χρωματική διαφορά στο σημείο της μέσης. Έτσι θα καλύπτει την κοιλιά σου και την περιφέρεια. Και το τανκίνι είναι μια πολύ καλή επιλογή. Διάλεξε σκούρο μαγιό, θα σε δείχνει λεπτότερη.
PINK SWIMWEAR
ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΑΧΛΑΔΙ
Αν το σώμα σου είναι φαρδύ στο κάτω μέρος και λεπτό πάνω, το μαγιό που σου ταιριάζει είναι αυτό που θα εστιάζει τα βλέμματα στο πάνω μέρος. Ιδανική επιλογή αποτελεί το μπικίνι με φλούο, έντονο, ριγέ, καρό ή printed τοπ και μονόχρωμο, κατά προτίμηση σκούρα, βάση.
Απέφυγε τα μαγιό με κορδονάκια στο κάτω μέρος, και τα brazilian. Προτίμησε καλύτερα κάποιο μαγιό με φαρδύ πλαϊνό.
RED SWIMWEAR
ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΚΛΕΨΥΔΡΑ
Είναι ο πιο συμμετρικός τύπος σωματότυπου, καθώς έχει ίδιο πλάτος στην περιφέρεια και στους ώμους. Ιδανικό είναι το μαγιό που θα τονίσει την μέση σου. Μπορείς να διαλέξετε όποιο μαγιό σου αρέσει, αφού όλα ταιριάζουν στην σιλουέτα σου.WHITE SWIMWEAR
ΜΑΓΙΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΘΟΣ
Πολύ σημαντικό να στηρίξεις καλά το στήθος σου αν είναι μεγάλο. Διάλεξε λοιπόν ένα μπικίνι με καλό κράτημα στο στήθος, και οπωσδήποτε σουτιέν με μπανέλα. Καλύτερα μονόχρωμο ή σκούρο σουτιέν. Αν διαλέξεις ολόσωμο, φρόντισε να έχει μπανέλα και καλό κράτημα στο στήθος, και απέφυγε τα βαθιά ντεκολτέ.
Δείτε επίσης: Πάτησες αχινό στη θάλασσα? Δες τι πρέπει να κάνεις
ΜΑΓΙΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΣΤΗΘΟΣ
Το μαγιό που σου ταιριάζει είναι αυτό που κάνει το στήθος σου να φαίνεται πλούσιο. Διάλεξε ένα μαγιό με βολάν , κρόσια, σχέδια, και διακοσμητικά στοιχεία. Ή μπορείς να διαλέξεις σουτιέν με ενίσχυση.
BLACK SWIMWEAR
ΜΑΓΙΟ ΓΙΑ ΠΑΧΟΥΛΕΣ
Σύμφωνα με τον σωματότυπο σου όπως είδαμε παραπάνω, μπορείς να διαλέξεις το μαγιό που σου ταιριάζει, και να τονίσεις τα δυνατά σου σημεία. Αν το στήθος σου είναι μικρό αναλογικά με το σώμα σου, διάλεξε ένα σουτιέν με βολάν ή σχέδια. Αν το στήθος σου είναι μεγάλο, διάλεξε μαγιό σκούρο στο πάνω μέρος, και τόνισε περισσότερο το κάτω μέρος του σώματος σου.

 

Μαρίνα Ανδρέου
Δείτε επίσης: Τσάντες: Όλες οι τάσεις της νέας σεζόν.

 

 

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα