Ο Alexander McQueen παροτρύνει το διαδικτυακό λαό να αφιερώσει χρόνο στη δημιουργικότητα

 

Ο Alexander McQueen παροτρύνει το διαδικτυακό λαό να αφιερώσει χρόνο στη δημιουργικότητα

Βρισκόμενος στην πρώτη γραμμή της μόδας, ο Alexander McQueen προσπαθούσε μέσα από τις δημιουργίες του να παροτρύνει τον κόσμο να επενδύσει χρόνο στη δημιουργικότητα, μιας και ο ίδιος τα είχε καταφέρει καλύτερα από τον καθένα –«ο κόσμος χρειάζεται φαντασία, όχι πραγματικότητα. Υπάρχει αρκετή πραγματικότητα στη σημερινή εποχή», όπως είχε υποστηρίξει.
Μετά το θάνατό του, αυτό το έργο μεταφέρθηκε στην επόμενη γενιά, πετυχαίνοντας στο έπακρο το νόημα της ζωής του μεγάλου Βρετανού σχεδιαστή. Ο οίκος McQueen, κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων καιρών που διανύουμε, στρέφεται προς τη δημιουργικότητα με μοναδικό όπλο του τη φαντασία.

RED AND WHITE

Ύστερα από ανακοίνωση του οίκου, ένα νέο έργο που ενθαρρύνει τη δημιουργία από το σπίτι για να ξεκινήσει μια ενδιαφέρουσα διαδικτυακή συζήτηση, γνώρισε μεγάλη απήχηση από το κοινό, τη στιγμή που οι οπαδοί του challenge προσκλήθηκαν να ασχοληθούν καλλιτεχνικά με τα αγαπημένα τους κομμάτια από μια συλλογή εικόνων. Εν συνεχεία, η καλύτερη έμπνευση θα δημοσιεύεται στα δίκτυα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, ενώ κάθε εβδομάδα θα κυκλοφορεί μια νέα δημιουργική ιδέα. Βάσει αυτής της διαφορετικής πρότασης, δημιουργείται σταδιακά ένας συνδετικός κρίκος μεταξύ του κόσμου και της ομάδας του εμβληματικού οίκου.
Δείτε επίσης: Οι συνήθειες που θα κάνουν παραγωγική την καθημερινότητα σου
Εφόσον το Instagram story του οίκου κατακλύζεται από reposts, το concept για την πρώτη εβδομάδα -που προέρχεται από την εγκατάσταση τριανταφύλλων στο ανοιχτό στούντιο του New Bond Street του Alexander McQueen και το Instagram κλήθηκε να σχεδιάσει το φόρεμα της συλλογής για την κολεξιόν Fall/Winter 2019 (που απεικονίζεται στην κεντρική φωτογραφία)- φάνηκε από την πρώτη στιγμή να ενδιαφέρει τους διαδικτυακούς χρήστες, εντείνοντας τη δημιουργική τους επιθυμία.
Πάρτε μια γεύση από το concept στο οποίο ανταποκρίθηκε ο κόσμος του Instagram:

ORANGE DRESS

WOMEN

BLACK WOMAN WITH RED DRESS

Με πληροφορίες από marieclaire.gr
Κωνσταντίνος Τανιάς

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

 

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα