Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Μπιλ Γκέιτζ: Το νέο του εγχείρημα που στηρίζεται στην Αρχαία Ελληνική γλώσσα

Όπως όλοι γνωρίζουμε στα ελληνικά σχολεία έχουν πάψει να διδάσκονται τα Αρχαία Ελληνικά, τα οποία από σχεδόν όλους τους επιστήμονες θεωρούνται η μητρική γλώσσα όλης της γης.

Ο πανέξυπνος κροίσος της Microsoft Μπιλ Γκέιτς αποφάσισε πως η Αρχαία Ελληνική γλώσσα είναι κάτι με το οποίο αξίζει να ασχοληθεί.

COMPUTERS

Δείτε επίσης: Γιατί πρέπει να βγεις αμέσως από το νερό αν η θάλασσα έχει αυτά τα τετράγωνα κύματα

Σύμφωνα λοιπόν με τον καθηγητή Γεωφυσικής του πανεπιστημίου Πατρών Σταύρο Παπαμαρινόπουλο – ο οποίος είναι και στην επιτροπή επιστημόνων για τη διατήρηση της Αρχαίας Ελληνικής γλώσσας, ο Μπιλ Γκέιτς έχει αγοράσει στην Σκωτία έναν τεράστιο πύργο, τον οποίο και μετατρέπει σε ένα υπερσύχρονο εργαστήριο.

Στο εν λόγω εργαστήριο, το αντικείμενο μελέτης μαντέψτε ποιο θα είναι: Η μελέτη των Αρχαίων Ελληνικών.

Ο εκατομμυριούχος αποφάσισε πως θέλει να αποκρυπτογραφήσει την Αρχαία Ελληνική γλώσσα, και να φτιάξει μια νέα διαδικτυακή γλώσσα για το μέλλον, με βάση τα Αρχαία Ελληνικά.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο εγχείρημα συμμετέχουν και δυο κορυφαίες Ελληνίδες επιστήμονες της Αρχαίας Ελληνικής γνώσης, τα ονόματα των οποίων όμως δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστά.

πηγή

Δείτε επίσης: 11 Ελληνικά Superfoods που θα απογειώσουν την υγεία σου! Βαλ΄τα στο τραπέζι σου και θα δεις την διαφορά!

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα