Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Livardas Fashion & Values

Η εταιρία ΛΙΒΑΡΔΑΣ Α.Ε. αποτελεί δημιούργημα και επιτυχημένη συνέχεια της δραστηριοποίησης του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΛΙΒΑΡΔΑ στο χώρο της παραγωγής t-shirt από το 1968, τότε που ως «ΑΦΟΙ ΛΙΒΑΡΔΑ» έχουν ως βασική ενασχόληση την παραγωγή t-shirt με εξαγωγική δραστηριότητα σε χώρες της Ευρώπης.
Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ΄80, όταν το καπέλο και το μπλουζάκι αρχίζουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο χώρο της διαφήμισης σαν δυναμικά ανερχόμενα διαφημιστικά προϊόντα, η Α. ΛΙΒΑΡΔΑΣ Ο.Ε. πλέον, ξεκινά την αποκλειστική της ενασχόληση με την κατασκευή και πώληση καπέλων και t-shirt.
Το 1993 δημιουργείται η Α. ΛΙΒΑΡΔΑΣ Α.Ε., η οποία σταματάει την παραγωγή εξαιτίας της κρίσης που υφίσταται η βιοτεχνία και στρέφεται στην εισαγωγή όλων των προϊόντων της από Ευρώπη και Ασία συνάπτοντας κατά καιρούς έως και σήμερα, συνεργασίες με μεγάλους Ευρωπαϊκούς – και όχι μόνο – οίκους, προμηθεύοντας έτσι χονδρικώς την ελληνική αγορά με παντός είδους διαφημιστικά προϊόντα.
Σήμερα η εταιρία, με τις συνεχείς επενδύσεις της και την υποδομή που ήδη διαθέτει, κατέχει εξέχουσα θέση στην ελληνική αγορά με παράλληλη παρουσία και στην ευρωπαϊκή, κυρίως Βαλκάνια αλλά και Κύπρο λόγω του αξιόλογου stock το οποίο διαθέτει με μέσο όρο 2.500.000 τεμαχίων, της ποιότητας των προϊόντων της αλλά και της ταχύτατης ανταπόκρισής της στις εκάστοτε πελατειακές ανάγκες.
ΠΡΟΦΙΛ
Η ΛΙΒΑΡΔΑΣ Α.Ε. είναι μια δυναμική εταιρία, η οποία μετά από μια επιτυχημένη πορεία επί σειράς 35 και πλέον ετών, και ως εκ τούτου γνωρίζοντας καλά το χώρο αυτό, κατέχει έναν διακριτό ρόλο στο χώρο του χονδρικού εμπορίου διαφημιστικών ειδών και ενδυμάτων αλλά και αθλητικών ειδών.
Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε αλλά και να διευρύνουμε την κυρίαρχη θέση μας στην αγορά του διαφημιστικού προϊόντος μέσα από καλές συνεργασίες και σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας. Είναι συνεχείς και επίμονες οι προσπάθειές μας, ώστε να είμαστε σε θέση να εγγυόμαστε στους πελάτες μας ένα σταθερό επίπεδο ποιότητας τόσο των προϊόντων μας, όσο και των υπηρεσιών μας.
Για τον στόχο αυτό επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε με μεγάλους και αξιόπιστους ευρωπαϊκούς  – και όχι μόνο – οίκους που ασπάζονται και ακολουθούν τις δικές μας επαγγελματικές αρχές και οράματα. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά μας έγκειται στη δυνατότητά μας να επενδύουμε σε διαρκή παρακαταθήκη των προϊόντων μας που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες στο χώρο δραστηριοποίησής μας, γεγονός που αποφέρει ταχύτατους χρόνους παράδοσης, ικανοποιώντας έτσι και τις πιο απαιτητικές πελατειακές ανάγκες.
Η ΛΙΒΑΡΔΑΣ Α.Ε. με τη γνώση και την εμπειρία της είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προσπαθώντας πάντα να βρίσκεται στη διάθεση του πελάτη για την καθημερινή του εξυπηρέτηση αλλά και να ανταποκρίνεται στην εκάστοτε ζήτηση με τη διάθεση ποιοτικών προϊόντων, γκάμας που συνεχώς ανανεώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες των εποχών αλλά και με ειδικές παραγγελίες κατά βούληση του πελάτη.
ΟΡΑΜΑ
Όραμά μας είναι να προβαίνουμε διαρκώς σε βελτιωτικές ενέργειες και σε απαιτούμενες επενδύσεις ώστε να εξασφαλίζουμε τη μέγιστη ευελιξία και βιωσιμότητα της επιχείρησης καθώς και την αναρρίχησή της στην κορυφή της πυραμίδας του κλάδου.
Να καθοδηγούμε τον κλάδο μας, αφενός με καινοτόμα προϊόντα και αφετέρου με καινοτόμες υπηρεσίες, επενδύοντας σε άτομα εμπιστοσύνης, πάντα διαθέσιμα για την εξυπηρέτηση του πελάτη και την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης.
Δέσμευση όλων μας η ομαλή συνεργασία με πλήρη υπευθυνότητα προκειμένου να ξεπερνάμε τις προσδοκίες όλων των πελατών μας, ικανοποιώντας στο μέγιστο τις ανάγκες τους πάντα με βάση τους κανόνες του θεμιτού εμπορίου.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στη Bιομηχανική περιοχή Θέρμης Θεσσαλονίκης (περιοχή Αεροδρομίου) εντός οικοπέδου 8 στρεμμάτων και ο ιδιόκτητος στεγασμένος χώρος καλύπτει 2.000τ.μ. Χτίστηκε το 1992 και λειτουργεί ανελλιπώς από τότε.
Στις εγκαταστάσεις της έδρας στεγάζεται η κεντρική αποθήκη, η οποία διαθέτει ράφια άνω των 5.000 θέσεων και είναι εξοπλισμένη με φορτηγά αυτοκίνητα και ανυψωτικά μηχανήματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Το θέμα της πυρασφάλειας καλύπτεται με αυτόματο σύστημα και γενικά εφαρμόζονται ικανοποιητικά δεδομένα ασφάλειας και προστασίας περιβάλλοντος. Σκοπός της συγκεκριμένης αποθήκης είναι η παραλαβή, αποθήκευση και αποστολή των εμπορευμάτων. Εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των πωλήσεων της εταιρίας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στον ίδιο χώρο στεγάζονται τα γραφεία της διεύθυνσης, του λογιστηρίου, της εξυπηρέτησης πελατών καθώς και ένα πλήρες εκθετήριο προϊόντων.
Παράλληλα η εταιρία διαθέτει πρόσθετο ιδιόκτητο και σύγχρονο αποθηκευτικό χώρο άλλων 2.000τ.μ στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης.
ΕΔΡΑ – SHOWROOM
Βιομ. περιοχή Θέρμης
ΤΚ 57001 – Θεσσαλονίκη
Tηλέφωνο : 2310 463784
E-mail : info@livardas.gr
ΑΘΗΝΑ SHOWROOM
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 122
ΤΚ 16777 – Ελληνικό
Τηλέφωνο : 210 9609200
E-mail : athens@livardas.gr
https://www.livardas.gr/el/

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα