Κηλίδες στα χέρια: Φυσικοί τρόποι για να τις εξαφανίσεις και να γίνουν τα χέρια σου λεία και απαλά

Είναι ένα από τα σημεία του σώματος που μπορεί να αποκαλύψει την ηλικία μας. Οι καφέ κηλίδες στα χέρια που συνήθως εμφανίζονται μετά τα 45 χρόνια.

Ένας πολύ σημαντικός λόγος που εμφανίζονται είναι ο ήλιος. Γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίζουμε να προστατεύουμε καλά το σημείο αυτό από την ηλιακή ακτινοβολία. Ένας άλλος λόγος είναι η ξηρότητα, και τέλος, η ηλικία.

Υπάρχουν φυσικοί τρόποι για να εξαλείψουμε τις καφέ κηλίδες στα χέρια μας:

HANDS

– Τζελ Αλόης

Εφαρμόστε καθημερινά, και κάντε ελαφρύ μασάζ μέχρι να απορροφηθεί. Με καθημερινή χρήση σε 1 μήνα οι κηλίδες θα έχουν μειωθεί σημαντικά.

– Χυμός Λεμονιού

Είναι φυσικό λευκαντικό και χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα. Τρίψτε τα χέρια σας με λεμόνι και αφήστε τα για 30 λεπτά. Να γίνεται εφαρμογή καθημερινά.

Πρέπει όμως να το εφαρμόζετε νύχτα, γιατί αν έρθει σε επαφή το λεμόνι με τον ήλιο θα βλάψει περισσότερο τα χέρια σας.

Δείτε επίσης: Έχεις μαύρους κύκλους? Δες πως θα τους αντιμετωπίσεις με 8 απλές κινήσεις

– Μηλόξυδο

Ανακατέψτε μια κουταλιά μηλόξυδο με την κρέμα που χρησιμοποιείτε συνήθως για τα χέρια σας. Εφαρμόστε το βράδυ, κάνετε ελαφρύ μασάζ, και αφήστε την όλη νύχτα να ενεργήσει.

– Έλαιο καρύδας και ντομάτα

Αλείψτε τα χέρια σας με έλαιο καρύδας και μετά κάντε επάλειψη με μια φέτα ντομάτας. Αφήστε το όλη νύχτα. Εφαρμόστε καθημερινά και σε 1-2 μήνες και οι κηλίδες θα έχουν εξαφανιστεί.

 

Μαρίνα Ανδρέου

Δείτε επίσης: Τα ταξίδια σε κάνουν πλουσιότερο άνθρωπο

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα