Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Νέο κλιματιστικό που “το φοράς” κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία και στοιχίζει 120 δολάρια

Κυκλοφόρησε, στην Ιαπωνία, το… φορέσιμο κλιματιστικό της Sony το οποίο είχε ανακοινωθεί πρώτη φορά πριν από ακριβώς ένα χρόνο.

Το Reon Pocket, όπως ονομάζεται, είναι μια καινοτόμα συσκευή, τόσο μικρή  που χωράει στο πίσω μέρος μιας (ειδικής) μπλούζας και μπορεί να ζεστάνει ή να δροσίσει αυτόν που το φοράει.

MOBILES

Η συσκευή κοστίζει περίπου 120 δολάρια και η μπλούζα, η οποία ονομάζεται “RNPS-C1VA” κοστίζει περίπου 16 δολάρια και κυκλοφορεί σε μεγέθη S/M/L, σε μπεζ και λευκό χρώμα.

Στο πρακτικό κομμάτι, η θερμοκρασία ρυθμίζεται από ειδική εφαρμογή και μπορεί να μπει σε αυτόματο mode. Η μπαταρία διαρκεί δύο ώρες και η φόρτιση γίνεται μέσω θύρας USB-C.

Το Reon Pocket  αναδείχθηκε από το πρόγραμμα επιτάχυνσης για startups που διοργανώνει η Sony και το κοινό-στόχος στο οποίο απευθύνεται είναι οι επιχειρηματίες που πρέπει να φορούν κοστούμια ενώ έχει ζεστή.

WHITE SHIRT

Σημειώνεται ότι το “μίνι κλιματιστικό” είναι αθόρυβο και μπορεί να μειώσει τη θερμοκρασία κατά 5°C ή να την αυξήσει κατά 10°C.

πηγή

Δείτε επίσης: Αντισηπτικό που αδρανοποιεί τον Κορονοϊό κατασκεύασε το εργαστήριο Νανοτεχνολογίας ΑΠΘ

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα