Αύξηση 232% στα Airbnb φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται μεταξύ των 20 κορυφαίων προορισμών στην Ευρώπη – Σαντορίνη, Αθήνα και Κέρκυρα καταγράφουν τη μεγαλύτερη αύξηση

Αύξηση 232% στα Airbnb φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα! Ξεπερνούν ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις που αναμένονταν για φέτος το καλοκαίρι οι κρατήσεις σε καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, με τους τουρίστες να προτιμούν τη λύση τύπου Αirbnb ως αποτέλεσμα των υγειονομικών συνθηκών, αλλά και της γενικότερης αύξησης του κόστους ζωής.

H σύγκριση με την περσινή χρονιά δείχνει ότι οι κρατήσεις στην Ελλάδα για το διάστημα Ιουνίου – Σεπτεμβρίου καταγράφουν άνοδο 232% σύμφωνα με στοιχεία της AirDNA.

Τα δεδομένα αυτά κατατάσσουν την Ελλάδα στη λίστα των 20 κορυφαίων προορισμών στην Ευρώπη. Παράλληλα, βλέπουμε και τάσεις που πρόκειται να κυριαρχήσουν φέτος, όπως εκείνη των οδικών ταξιδιών (road trips).

CHURCH

Δείτε επίσης: Οι Times προτείνουν 5 ελληνικά νησιά για διακοπές όλο το χρόνο

Ειδικότερα, από αρχές Ιουνίου έως και το τέλος Σεπτεμβρίου, οι κρατήσεις για Airbnb καταγράφουν αύξηση 232% σε σχέση με την περσινή χρονιά και 7% με τις κρατήσεις του 2019. Τη μεγαλύτερη αύξηση σημειώνει η Σαντορίνη με 552%, η Αθήνα με 429% και η Κέρκυρα με 317%.

Πηγή Πρώτοθέμα

Δείτε επίσης: Super προορισμοί στην Ελλάδα για αξέχαστα weekends

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα