Νέα μόδα στις Selfies?.. Λέγεται “Disaster Selfies” και είναι μια καταστροφική συνήθεια. Για όσους έχουν ιδιόμορφα γούστα, είναι η ιδανική επιλογή.

Published by Megeia on

Νέα μόδα στις Selfies?.. Λέγεται “Disaster Selfies” και είναι μια καταστροφική συνήθεια. Για όσους έχουν ιδιόμορφα γούστα, είναι η ιδανική επιλογή.

 

Selfies σε σημεία που ποτέ δεν θα σκεφτόταν κανείς να φωτογραφηθεί.
Σημεία καταστροφών, ή περίεργων φαινομένων είναι η νέα μόδα στις selfies.
Για όσους έχουν ιδιόμορφα γούστα, οι Disaster Selfies είναι η ιδανική επιλογή.
Άτομα που κατά κάποιο τρόπο δοκιμάζουν τα όρια τους φωτογραφίζοντας τον εαυτό τους σε σημεία που πολλοί δεν θα τολμούσαν.

Στο νεκροταφείο Τρουνιάν στη ζούγκλα του Μπαλί, όπου οι νεκροί βρίσκονται σε κλουβιά από μπαμπού και μπορείς να τους αγγίξεις, κάποιοι βγάζουν Selfies.
Στο Grenfell Tower στο Λονδίνο που καταστράφηκε από πυρκαγιά συρρέουν τουρίστες για να βγάλουν μια Selfie. Λέγονται Disaster Selfies αφού ο φωτογραφιζόμενος απαθανατίζεται σε σημεία που έχουν υποστεί καταστροφή.
Κάτοικοι του Grenfell Tower ζητούσαν από τον κόσμο να σταματήσει να φωτογραφίζεται την ώρα που καιγόταν ο πύργος. Οι φωτογραφιζόμενοι όμως δεν μπορούσαν να αντισταθούν στη νέα μόδα “Disaster Selfies”!
Γοητεύονται από μέρη τα οποία έχουν σχέση με καταστροφές ή πόλεμο, και παίρνουν θέση για να απαθανατίσουν τον εαυτό τους.

“Σκοτεινός τουρισμός” λέγεται και έγκειται στην αντίθεση του πραγματικού, του οικείου, με το ξένο.
Έχει αυξηθεί ο αριθμός των ατόμων που έχουν χάσει την ζωή τους προσπαθώντας να βγάλουν την τέλεια Selfie για να εντυπωσιάσουν τους φίλους τους στα social media.
Έρευνες έδειξαν πως, παρότι οι γυναίκες είναι εκείνες που βγάζουν τις περισσότερες Selfie, οι άνδρες είναι πιο επιρρεπείς στον κίνδυνο και τα ατυχήματα.
Οι νέοι και φυσικά οι τουρίστες είναι αυτοί που πλήττονται περισσότερο από την νέα μόδα Disaster Selfie, στην προσπάθεια τους να μαζέψουν περισσότερα like στα social media.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *