Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Να είσαι “ευγνώμων” και θα σου συμβούν τα καλύτερα πράγματα

Η ευγνωμοσύνη είναι το πιο όμορφο συναίσθημα. Ένα πολύ σημαντικό συναίσθημα για την ψυχολογία σου.

Εστίασε στα θετικά πράγματα που καθημερινά συμβαίνουν και δεν τα βλέπεις, ή δεν τους δίνεις την αρμόζουσα σημασία.

Ξύπνησες και σήμερα, βλέπεις το φως του ήλιου! Νιώσε ευγνωμοσύνη γι΄αυτό, είναι πολύ σπουδαίο. Είναι σπουδαίο να ξυπνάς και να αντικρύζεις το φως του ήλιου. Θα έρθει μια μέρα που δεν θα το ξαναδείς. Δεν είναι μια απαισιόδοξη σκέψη, είναι η πραγματικότητα.

GIRL SUN

Δείτε επίσης: Ποτέ δεν είναι αργά για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου

Έχεις την υγεία σου. Έχεις το σπίτι σου, την οικογένεια σου, την δουλειά σου. Νιώσε ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που έχεις και μην τα θεωρείς δεδομένα. Κάποιοι άλλοι δεν τα έχουν. Και αν σου λείπει κάτι απο τα παραπάνω, και πάλι να νιώθεις ευγνωμωσύνη γιατί είσαι ζωντανή, γιατί έχεις πράγματα που ενώ εσύ τα θεωρείς δεδομένα, κάποιοι άλλοι δεν τα έχουν. Κάποιοι δεν έχουν ούτε τα αυτονόητα.

Πρέπει να αντιληφθείς ότι τίποτα στην ζωή μας δεν είναι δεδομένο

Και να είσαι ευγνώμων για αυτά που έχεις. Όσα έχεις, δεν έχει σημασία. Αυτά που έχεις είναι σημαντικά.

Να είσαι μόνιμα σε κατάσταση ευγνωμοσύνης και μόνο θετικά πράγματα θα έρχονται προς εσένα, κι έτσι θα είσαι διαρκώς ευγνώμων.

GIRL RED HAT

Είναι ευεργετικός ο ρόλος τη ευγνωμοσύνης

Αναγνωρίζεις όλα τα καλά της ζωής σου και εστιάζεις σε αυτά. Γίνεσαι πιο χαρούμενη, πιο αισιόδοξη. Βλέπεις την θετική πλευρά των πραγμάτων – πάντα υπάρχει – και προσπαθείς να κάνεις την καθημερινότητα σου καλύτερη.

Να είσαι ευγνώμων για όσα σου χάρισε η ζωή και να χαμογελάς. Νιώσε το συναίσθημα βαθειά μέσα στην ψυχή σου. Πίστεψε το.

Έχει απίστευτη δύναμη η ευγνωμοσύνη!

Όταν είσαι σε κατάσταση Ευγνωμοσύνης, ο εγκέφαλος σου βρίσκεται στην υψηλότερη πνευματική του κατάσταση. Σε κάνει να νιώθεις χαρούμενη, σου δίνει δύναμη για να προχωρήσεις, σε γεμίζει θετικότητα. Πίστεψε στην δύναμη σου και ότι νιώθοντας το πολύτιμο συναίσθημα της ευγνωμοσύνης, παίρνεις δύναμη για να καταφέρεις περισσότερα.

GIRL SMILE GREEN BLOUZE

Ο φιλόσοφος Επίκτητος έλεγε :

“Ο σοφός άνθρωπος δεν λυπάται για αυτά που δεν έχει, αλλά χαίρεται για αυτά που έχει”

 

Μαίρη Θεοδωρίδου

Δείτε επίσης: Οι ευεργετικές ιδιότητες του Λιναρόσπορου. Πόσο απαραίτητος είναι στην καθημερινή μας διατροφή.(Συνταγή για μπάρες βρώμης με λιναρόσπορο).

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα