Φρόντισε την ψυχή σου, είναι ότι πιο σημαντικό έχεις.

Published by Maggie on

BUTTERFLY YELLOW

 

Φρόντισε την ψυχή σου, είναι ότι πιο σημαντικό έχεις.

Όταν η ψυχή σου είναι καλά, είσαι κι εσύ καλά. Είναι καλή και η υγεία σου. Έχεις ενέργεια, αισθάνεσαι όμορφα, νιώθεις ευτυχισμένος.Όταν δεν έχεις φροντίσει την ψυχή σου αισθάνεσαι χάλια. Όλα σου φταίνε – ίσως δικαίως- και δεν σε ικανοποιεί τίποτα.

GIRL FLOWERS SUN

Υπάρχουν τρόποι που αν τους υιοθετήσεις και τους κάνεις τρόπο ζωής, θα δεις πόσο εύκολα αλλάζουν όλα. Αν μάθεις να φροντίζεις την ψυχή σου.
Πήγαινε μια βόλτα στη θάλασσα. Ρούφηξε με όλο σου το είναι την ενέργεια που απλόχερα σου προσφέρει. Βγες έξω, στη φύση, και γιατί όχι, κάνε τις διακοπές που τόσο καιρό ονειρεύεσαι.

WOMAN VIEW SEA

Κάνε θετικές σκέψεις, νιώσε την ομορφιά της ζωής. Ψάξε την στα απλά πράγματα, αυτά που συνέχεια βλέπεις και δεν τους δίνεις την σημασία που τους πρέπει.
Κοίταξε το χαμόγελο ενός παιδιού. Πόσο όμορφο είναι να βλέπεις παιδικά ματάκια να χαμογελάνε! Νιώσε στην ψυχή σου την αγνότητα και την καθαρότητα που έχει αυτό το γέλιο. Πάρε ζωή από αυτό. Αποθήκευσε στο μυαλό σου αυτή την εικόνα για τα δύσκολα.

GIRL RUBBIT

Δες τον ήλιο, γέμισε την ψυχή σου με το φως του. Στάσου στο δρόμο – που συνήθως δεν περπατάς αλλά τρέχεις – και δες τον ουρανό. Κοίταξε πόσο τεράστιο είναι το μεγαλείο του ουρανού και πόσο ασήμαντα τα κτίρια που βλέπεις από κάτω του.
Πόσο ασήμαντα φαντάζουν τώρα τα προβλήματα σου. Πόσο ασήμαντα είναι όλα αυτά για τα οποία ανησυχείς, και πόσο μεγάλο είναι το μεγαλείο του ουρανού.
Γέμισε την ψυχή σου με την θετική του ενέργεια, νιώσε την αγάπη που υπάρχει γύρω σου. Νιώσε την ομορφιά της ζωής, δες την, και γίνε ένα με αυτήν.

GIRL HAT SUNFLOWER

Μάθε να τρέφεις την ψυχή σου, μάθε να την φροντίζεις. Λίγο λίγο, κάθε μέρα. Μέχρι να σου γίνει τρόπος ζωής. Και τότε όλα θα αλλάξουν.
Maggie

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *