Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Δεν έχω πια χρόνο για να ανέχομαι ανθρώπους που δεν μου ταιριάζουν

Κοιτάζοντας τα χρόνια μου κατάλαβα ότι έχω ξοδέψει πολλά από αυτά σε ανθρώπους που όπως αποδείχτηκε δεν έπρεπε να ασχοληθώ και τόσο μαζί τους.

Και όλα αυτά απορρέουν από την ανάγκη μου να ευχαριστώ πάντα τους άλλους, όχι για να πάρω το μπράβο, αλλά γιατί έτσι είμαι φτιαγμένη.

 

WOMAN ON THE BEACH

Μεγαλώνοντας όμως όλα αλλάζουν, μαθαίνεις πράγματα που πριν δεν ήξερες, σε ευχαριστούν πράγματα που πριν δεν φανταζόσουν.

Βλέπεις πως ο χρόνος περνάει και …. ναι, κάποια στιγμή θα τελειώσει. Κι έτσι αποφασίζεις να τον ζήσεις πιο ποιοτικά, όπως εσύ θέλεις.

Όταν τα χρόνια που έχεις ζήσει είναι περισσότερα από αυτά που σου μένουν, το οφείλεις στον εαυτό σου να επαναπροσδιορίσεις ανθρώπους, πράγματα και καταστάσεις.

Δείτε επίσης: Σπείρε αγάπη, κι αγάπη θα θερίσεις! Κανόνας για καλή ζωή.

hourglass time

Αυτοί που δεν σου ταιριάζουν…

Οι τοξικοί, οι αρνητικοί, αυτοί που ψάχνονται για λογομαχία χωρίς εμφανή λόγο.

Οι ζηλιάρηδες που υποτιμούν την νοημοσύνη σου, οι δήθεν, αυτοί που δεν έχουν περιεχόμενο.

Αυτούς βγαλ’ τους από την ζωή σου και βρες ανθρώπους που αναπνέετε τον ίδιο αέρα. Αξίζει τον κόπο να ψάξεις, υπάρχουν παντού.

Απλά άνοιξε την καρδιά και το μυαλό σου σε νέες γνωριμίες, ευκαιρίες, δοκιμασίες. Και θα ανταμειφθείς, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Είναι σαν να έχεις ένα μεγάλο σακούλι με καραμέλες.

candies

Φυλάς τις καλύτερες για το τέλος. Πρέπει να προσέξεις όμως πότε θα τις καταναλώσεις και με ποιους θα τις μοιραστείς για να νιώσεις μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Βρες ανθρώπους ουσιώδης που να μιλάνε στην ψυχή σου και φτάσε την ζωή σου σε ένα τέτοιο θετικό επίπεδο, που αυτό θα γίνει μια νέα αρχή για μια ζωή ευτυχισμένη!

Μαίρη Θεοδωρίδου

Δείτε επίσης: Τα μυστικά για τέλεια, περιποιημένα πόδια, για να φορέσεις άνετα το κοντό σου φουστάνι.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα