Συμβουλές για το ποιο σημαντικό χαρακτηριστικό του προσώπου: Τα φρύδια! Πως να τα διατηρείς τέλεια!

Έφτιαξες τα φρύδια σου?

Όχι γλυκειά μου δεν θα κυκλοφορείς άλλο με το φρύδι  ανύπαρκτο από το πολύ και άτσαλο βγάλσιμο και θες να είσαι και fashion icon!

Έχουμε μεταβεί στα γεμάτα και παχιά φρύδια της Lily Collins και της Cara Delevingne πια, παντού το βλέπεις!

Κι επειδή τα φρύδια θεωρούνται  – και είναι – ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του προσώπου μας, σου έχω προτάσεις για να μην κάνεις λάθη.

EYEBROWS

1. Βγάλε τα φρύδια σου σωστά χωρίς υπερβολές

Μην μαδάς τα φρύδια σου περισσότερο από όσο πρέπει. Μην τα βγάζεις συνέχεια, άφησέ τα λίγο να δυναμώσουν, να φουντώσουν, και μετά δώσε τους ένα όμορφο σχήμα που να ταιριάζει στο πρόσωπό σου.

2. Δώσε σχήμα

Βάψε τα λίγο για να τους δώσεις σχήμα και όγκο. Να τα τονίσεις. Όχι υπερβολικά όμως. Είναι λεπτή η ισορροπία για να μην φτάσεις στην υπερβολή.

Το μυστικό, λοιπόν, για το πιο φυσικό αποτέλεσμα είναι η σκιά των ματιών σου.

Ένα σωστό πινελάκι φρυδιών, ένα καλοσχηματισμένο τόξο και η σωστή απόχρωση θα σου δώσουν ένα απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα.

3. Να τους φέρεσαι με αγάπη

Αν είσαι από τις τυχερές που έχουν φυσικά πυκνά φρύδια και με ένα ωραίο τόξο, τότε το μόνο που έχουν ανάγκη είναι να τα τονίσεις ελαφρώς. Αρκεί μόνο να έχεις ένα βουρτσάκι από mascara για να τα χτενίζεις και να τα τιθασεύεις. Μπρος τα πάνω χτενίζουμε μόνο.

Υπάρχουν πολλά μολύβια φρυδιών με ενσωματωμένο βουρτσάκι στο εμπόριο, σε μεγάλη ποικιλία.

Διατήρησε λοιπόν τα φρύδια σου όσο το δυνατόν πιο άγρια και άφησέ τα να πάρουν το φυσικό τους σχήμα. Όσο αφορά το γέμισμά τους, μείνε στο ίδιο σχήμα αν και όλα εξαρτώνται από το σχήμα του προσώπου σου. Ακόμη, μη ξεχνάς να χρησιμοποιείς λίγο λαδάκι (ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο ) και να τους κάνεις μασάζ σε εβδομαδιαία βάση, ιδιαίτερα αν τα φρύδια σου είναι άτονα. Θα τα βοηθήσει να δυναμώσουν.

 

 

Εύη Μανίρη

Δείτε επίσης: Οι απίθανες ιδιότητες που έχουν οι ελιές και δεν τις ξέρεις!

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook , έλα στην ομάδα μας Woman_m και ακολούθησε μας στο Instagram γιατί το megeia σε πάει παντού!

Από την ίδια κατηγορία

Παρόμοια Άρθρα